Att få göra det jag älskar

På tisdag så ska jag bli plåtad igen, det är något som jag älskar att göra. Ni som precis börjat läsa/följa kanske inte vet att jag även är fotomodell/rullstolsmodell. Jag trivs med titeln och jag vill verkligen förändra bilden av modeller. Vi är alla olika så varför ska modeller alltid vara blonda, smala och långa. Jag tycker att det saknas modeller i rullstol, visst har det kommit kurviga och modeller med olika hårfärg men ingen i rullstol/blindkäpp m.m. Jag vill verkligen visa att det går även om man har rullstol. 
 
Dock är jag blond och smal med kvinnliga former nu samt väldigt fotogenisk, samtidigt så vill jag öppna upp ett nytt tänk och en ny norm. SÅ idag valde jag dom kläder jag ska ha på mig på fotoshooten. Jag har inga problem att visa upp mig framför kameran, det är någon jag brinner för att göra.  Nedan så ser du några av kläderna som jag ska ha på mig. 
 
Att få göra det jag älskar som att vara framför kameran och att vara på scen - det ÄLSKAR jag. Att ha alla blickar på sig och få föra fram min tro och budskap, det tänker jag fortsätta med. Läs en artikel här, om varför just jag älskar att stå framför kameran 
 
   
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Hej hur mår du ikväll?

Kommentera här: