Vad har hänt sedan sist? ...... Mycket

Det var ett tag sedan som jag bloggade, känns det som. Vad har hänt sedan sist. Jag skriver på min tredje självbiografi, så att fingrarna och hjärnan glöder. Den kommer att bli lika bra som mina andra, om inte ännu bättre. Det får ni som köper och läser den avgöra. Jag blandar allvar med lite humor och berättar mina livserfarenheter ur verkligheten, min verklighet. Blandar in lite av mina andra böcker på ett snyggt sätt.
 
Sedan har vårens signering turné dragit igång, förra veckan så var jag i Arboga och nästa vecka ska jag till Uppsala. Så roligt att möta er alla och jag blir glad att ni köper böckerna. Jag får en kick och känslan är magisk. Min hund är höggravid just nu så jag går och väntar på små valpar, det ska bli SÅ mysigt att få dessa små liv. Dom ger mig så mycket kärlek när jag har tuffa dagar.
 
Såg du melodifestivalen? Vilken var din favo utav alla? (Ni vågar inte säga Jessica va') Jag tyckte gårdagens låtar var bäst framförallt Rolandz.... Näää. Låten "Icarus" - var as bra så nu går den här hemma. 
 
Avslutar med vad jag skrev på instagram igår.
"Ibland finns en längtan efter att få vara ifred, vilket är svårt då jag är beroende av mina personliga assistenter för att kunna leva det liv som vem som helst i min ålder har.
Tankar kring det?"
 
Puss!
 

Kommentarer:

1 Stina:

Jag känner igen den känslan, känslan att få vara ifred men p.g.a ens funktionsnedsättning så är det inte möjligt. Jag har accepterat min funktionsnedsättning, men i dylika situationer kan det kännas smått frusterande.

Kommentera här: