Från regnskrurar till snökaos

Oj, jag märker att jag glömt berätta här på bloggen att jag skulle på semester (tror jag) Jag är iallafall hemma nu, haha. Denna gång gick provade jag återigen på något nytt land, jag som inte gillar att gå ifrån det jag tycker om. Resan gick till Dominikanska Republiken, spännande va? Jag har alltid trott att caribien ska ha tukost hav och strålande sol. Nu vet jag bättre, må hända att vi åkte under deras regnperiod. För det regna och regna och reeeegna. Väldigt skiftande väder - tror banne mig att det var alla årstider (utom vinter) under alla dagar.
 
När väl solen kom så var den stekande och jag stekte (åtminnstonde 10sekunder varje dag) Bilder från semestern kommer nedan. Jag tror att det var en av dom coolaste flygplan som jag har sett, fick ju egen tv och allt. Namnet på flygbolaget var rätt roligt - Thomas Cook. Så nu har jag åkt med "kuken" också :) Haha, skämt och sido.
Ni anar inte hur nära jag var Miami, ganska coolt.
 
Hemma i sverige så var det och är SNÖKAOS. Jag har inte riktigt hunnit "landa" med tidsskillnaden. Skilde 5 timmar för Guds skull.
 
Imorgon börjar ...... Mello... Ska du kolla? Är du lika taggad som jag?  Nu till lite bilder. Ha det gött! Finns fler bilder på min instagram
 
 
 
 

Kommentera här: