Plåtning och bokmässan

Hej på er underbara!
 
Nu har jag mycket som händer i mitt liv. Jag tycker givetvis att det står stilla men det gör det icke. I förmiddags så blev jag plåtad igen som den rullstolsmodell jag är. Det är ALLTID lika kul, denna gång gick det otroligt fort, Företaget som heter Maskot kontaktade mig i torsdags förra veckan och idag kom dom. Dock så har jag ingen direkt koll på vad bilderna ska användas till. Jag ställer bara upp för att jag tycker det är så himla roligt och så tycker jag att nya olika modeller ska få en plats i media. Olikheter berikar som jag brukar säga.
Jag trivs framför kameran och nappar så fort jag får chansen. Det var dock en utmaning att lyssna på producenten, fick bita mig i läppen ett antal gånger. Fast på jobb så tar professionaliteten över och jag skiner upp som en sol. En "bakom scenen bild" kommer längst ner.
 
En annan viktig sak som jag ska skylta med (om ni inte vet det) Om en vecka så är det BOKMÄSSA där jag ska vara och sälja böcker. Så nu vet ni vart ni ska åka nästa vecka/helg - till GÖTEBORG såklart. Wooop Woop. 28sept-1okt! Monter E01:32 - Moha Frikraft
 
 
 
 

Kommentera här: