Bokmässan 2017

Hallojsan!
 
Nu befinner jag mig i Göteborg och har sålt böcker på Bokmässan, jag ska även vara kvar tills på söndag. Det är väldigt mycket människor men det är givande och kul med alla möten som jag får och skapar. Jag har kommit på att mässan är ett bra sätt att nå ut till omvärlden så jag sitter där med mina broschyrer och försöker locka människor att köpa böckerna också. Det är TVÅ viktiga böcker som behövs i dagens samhälle för att dels få bort fördomar och okunskap. Läs om mina böcker, här
Så om ni har missat att komma förbi så  tycker jag att det är läge imorgon eller på söndag. Monter E01:32!
 
 
Nyss så åt jag och mitt staff middag på hotellet, det blev jättestora räksmörgåsar och jag provade rom för första gången. Det var gött! 
Nu sängen, det är en dag imorgon med.
Nedan lite bilder från Bokmässan, tagna av Bodil Mattsin
 
 

Plåtning och bokmässan

Hej på er underbara!
 
Nu har jag mycket som händer i mitt liv. Jag tycker givetvis att det står stilla men det gör det icke. I förmiddags så blev jag plåtad igen som den rullstolsmodell jag är. Det är ALLTID lika kul, denna gång gick det otroligt fort, Företaget som heter Maskot kontaktade mig i torsdags förra veckan och idag kom dom. Dock så har jag ingen direkt koll på vad bilderna ska användas till. Jag ställer bara upp för att jag tycker det är så himla roligt och så tycker jag att nya olika modeller ska få en plats i media. Olikheter berikar som jag brukar säga.
Jag trivs framför kameran och nappar så fort jag får chansen. Det var dock en utmaning att lyssna på producenten, fick bita mig i läppen ett antal gånger. Fast på jobb så tar professionaliteten över och jag skiner upp som en sol. En "bakom scenen bild" kommer längst ner.
 
En annan viktig sak som jag ska skylta med (om ni inte vet det) Om en vecka så är det BOKMÄSSA där jag ska vara och sälja böcker. Så nu vet ni vart ni ska åka nästa vecka/helg - till GÖTEBORG såklart. Wooop Woop. 28sept-1okt! Monter E01:32 - Moha Frikraft