Att våga

Hej på Er!
 
I allt jag gör vill jag visa att allt är möjligt med rätt stöd. Ni som "känner" till mig lite innan vet också att jag vill att var och en ska hitta sin egen styrka och vara sig själv. På instagram så brukar jag använda meningen "Så länge du mår bra, så ska du fortsätta med." O.S.V. och då menar jag att i stunden så kan det vara svårt att veta sitt välmående. Så var det för mig. Jag såg t.ex. inte varför jag blev överviktig och jag såg mig inte som medberoende. Tills jag började titta inåt på mitt eget inre. 
 
Mitt råd är att alltid möta sitt inre och hitta svaret där. Var och en har ett hjärta, vare sig det är öppet eller stängt av någon anledning. Jag var överviktig p.g.a. att jag dämpade min sorg med mat, coca-cola och kladkaka. En sorg som ibland dyker upp än idag. Känslor är svårt för mig. Jag börjar bli ärlig med mina svårigheter. 
 
Att våga kan vara svårt, känsligt och jobbigt. Jag har ADHD och Autism - det gör det svårare då jag oftast inte vet vad som är mina känslor eller omgivningens. 
 
Oj, vad jag har gått och går hos professionella för att prata om ditt och datt. Det har hjälpt mig under åren av sorg, ångest och allt jag har gått igenom.
 
Återigen till syftet: Allt är möjligt oavsett bagage, diagnos o.s.v. Alla är vi människor och vi är födda med bara kärlek i vårat hjärta!
 
Svaghetens Styrka Frikraft
 

Kommentera här: