Åååka Finladsbåt

Oj, det är redan en vecka sedan som jag lämnade Göteborg och Bokmässan. Det känns som om det var igår. Haha, tiden går fort ibland. 
Snart (om en vecka) så ska jag ta mig ut på Östersjön (tror jag att det heter) Havet mellan Finland och Sverige. Kommer knappt igår sist jag var på kryssning, det blir inte Så ofta längre då jag är emot all sorts fylla. Det blir liksom FÖR jobbigt och se alla "fyllesvin". 
 
Denna gång så ska jag sälja böcker, det ska faktiskt bli kul och en ny erfarenhet. Jag och mitt STAFF åker tillsammans med Tidningen Nära och deras andliga kryssning. - Om jag är andlig? Jo, men det är jag. Jag tror att det finns något mer utöver jordelivet. Känner mig omringad av energier och änglar. Det känns skönt och veta att jag kan prata till mina döda djur och släktingar. För mig så är detta naturligt och har alltid funnits i mig. 
 
Som liten så såg jag en ljusgestalt på altan, då blev jag givetsvis rädd - Men i efterhand så förstår jag, Kraften och ljuset inom mig lyste upp.
 
Jag kommer däremot inte hinna att kolla runt på båten, mitt fokus är att sälja böcker och sprida kärlek. 
 
Kram på er! Jag har dessutom varit med i Nära Tidning, känner mig stolt och mallig :) :)
 

Kommentarer:

1 Carina:

Vad spännande och roligt att åka iväg på en andlig kryssning och självklart finns det något mer än detta jordeliv. Ha en trevlig tur.

Kommentera här: