Fredagsblogg

Hallojsan där ute och alla vackra läsare.. Ja, för jag hoppas att någon läser min blogg ;) För jag kan ej se någon statistik på Hur många som läser.. Jag är verkligen teknikens idiot. 
 
Haha, nä. Nu kom jag helt plötsligt på att inlägget heter "Fredagsblogg" - det är ju lördag. Men jag ändrar det inte. Förvirringen är charmig! Yeah. Det är ju fröken Frikraft som skriver detta (alltså jag) och jag är ju känd för att inte ha nån koll. 
 
Nu så hade jag tänkt att detta inlägg skulle vara något utav det vettiga stuket så jag ska passa på att fråga er (läsare) några frågor som ni gärna får svara på i kommentarfältet.
 
  • Vet ni vad mitt budskap är?
  • Vad ger jag för intryck?
  • Har du sett min YouTube?
  • Skulle ni kunna tänka er att rekommendera mina sociala medier vidare?
 
Det blev väl ett litet annorlunda blogginlägg, var det kul?
 
Ha en fin Fredagskväll (fast det är lördag) 
Imorgon ses vi på Viking Line Cinderella va?

Åååka Finladsbåt

Oj, det är redan en vecka sedan som jag lämnade Göteborg och Bokmässan. Det känns som om det var igår. Haha, tiden går fort ibland. 
Snart (om en vecka) så ska jag ta mig ut på Östersjön (tror jag att det heter) Havet mellan Finland och Sverige. Kommer knappt igår sist jag var på kryssning, det blir inte Så ofta längre då jag är emot all sorts fylla. Det blir liksom FÖR jobbigt och se alla "fyllesvin". 
 
Denna gång så ska jag sälja böcker, det ska faktiskt bli kul och en ny erfarenhet. Jag och mitt STAFF åker tillsammans med Tidningen Nära och deras andliga kryssning. - Om jag är andlig? Jo, men det är jag. Jag tror att det finns något mer utöver jordelivet. Känner mig omringad av energier och änglar. Det känns skönt och veta att jag kan prata till mina döda djur och släktingar. För mig så är detta naturligt och har alltid funnits i mig. 
 
Som liten så såg jag en ljusgestalt på altan, då blev jag givetsvis rädd - Men i efterhand så förstår jag, Kraften och ljuset inom mig lyste upp.
 
Jag kommer däremot inte hinna att kolla runt på båten, mitt fokus är att sälja böcker och sprida kärlek. 
 
Kram på er! Jag har dessutom varit med i Nära Tidning, känner mig stolt och mallig :) :)