Som en gåva från ovan.............. Eller inte?!

Idag kom det... Det där vita eländet - även kallad för SNÖ! 
 
Min första tanke var NEEEEJ, inte redan och jag kände som om jag ville dö. Medan snön yrde utanför så kom jag på att jag är en stolt svensk och då får jag ju acceptera detta vädret.. Nåja, det snöade iallafall lite mot var det kommer att göra.
 
Jag gillar inte snö för jag blir så isolerad. Rullstolar funkar inte och halt blir det. Jag tror att det gör mycket för mitt Hat mot snö. Fast snart kan jag åka till Kungsberget och åka BAJSKI. Haha, Det är väl det roliga med denna årstid.
 
Kolla, jag försöker vara positiv! Fan, jag är grym på att vända tankarna idag!!
Nu blir det tok elda i kamin, för jag fryser trots att jag har mössa på mig inomhus.
 
Glad påsk!!!!! Eller mena jul. HAHAHA. Kul, kul
 
 

Att våga

Hej på Er!
 
I allt jag gör vill jag visa att allt är möjligt med rätt stöd. Ni som "känner" till mig lite innan vet också att jag vill att var och en ska hitta sin egen styrka och vara sig själv. På instagram så brukar jag använda meningen "Så länge du mår bra, så ska du fortsätta med." O.S.V. och då menar jag att i stunden så kan det vara svårt att veta sitt välmående. Så var det för mig. Jag såg t.ex. inte varför jag blev överviktig och jag såg mig inte som medberoende. Tills jag började titta inåt på mitt eget inre. 
 
Mitt råd är att alltid möta sitt inre och hitta svaret där. Var och en har ett hjärta, vare sig det är öppet eller stängt av någon anledning. Jag var överviktig p.g.a. att jag dämpade min sorg med mat, coca-cola och kladkaka. En sorg som ibland dyker upp än idag. Känslor är svårt för mig. Jag börjar bli ärlig med mina svårigheter. 
 
Att våga kan vara svårt, känsligt och jobbigt. Jag har ADHD och Autism - det gör det svårare då jag oftast inte vet vad som är mina känslor eller omgivningens. 
 
Oj, vad jag har gått och går hos professionella för att prata om ditt och datt. Det har hjälpt mig under åren av sorg, ångest och allt jag har gått igenom.
 
Återigen till syftet: Allt är möjligt oavsett bagage, diagnos o.s.v. Alla är vi människor och vi är födda med bara kärlek i vårat hjärta!
 
Svaghetens Styrka Frikraft
 

Fredagsblogg

Hallojsan där ute och alla vackra läsare.. Ja, för jag hoppas att någon läser min blogg ;) För jag kan ej se någon statistik på Hur många som läser.. Jag är verkligen teknikens idiot. 
 
Haha, nä. Nu kom jag helt plötsligt på att inlägget heter "Fredagsblogg" - det är ju lördag. Men jag ändrar det inte. Förvirringen är charmig! Yeah. Det är ju fröken Frikraft som skriver detta (alltså jag) och jag är ju känd för att inte ha nån koll. 
 
Nu så hade jag tänkt att detta inlägg skulle vara något utav det vettiga stuket så jag ska passa på att fråga er (läsare) några frågor som ni gärna får svara på i kommentarfältet.
 
  • Vet ni vad mitt budskap är?
  • Vad ger jag för intryck?
  • Har du sett min YouTube?
  • Skulle ni kunna tänka er att rekommendera mina sociala medier vidare?
 
Det blev väl ett litet annorlunda blogginlägg, var det kul?
 
Ha en fin Fredagskväll (fast det är lördag) 
Imorgon ses vi på Viking Line Cinderella va?