Då var det igång

Nu är äntligen min jul signeringsturné igång. Första stoppet var i Haninge i fredags, lika roligt som alltid. Jag minns inte hur många böcker jag sålde men det gick åt. SÅ tacksam över att ni köper mina bäbisar. För på julturnén så har jag med båda böckerna. SÅ roligt och en aning förvirrande. 
Fick inviga mitt lilla "julpynt". Nu kan det bara bli bättre eller det är alltid bra. 
 
Denna vecka har jag två stopp men mer info imorgon på mitt Youtube-Klipp. Totalt så har jag kvar 7 stopp (om jag räknat rätt) Så jag hoppas innerligt att ni kommer förbi och säger -Hej, ger mig en kram och sen köper julklappar av mig. Eller nja, det sista var ju frivilligt fast jag skulle bli glad om ni köpte böckerna. Dom är viktiga för dagens samhälle - och det säger jag inte bara för att jag har skrivit dom.
 
Böckerna är mina bäbisar, otroligt viktiga. Sprida kunskap, ta bort fördomar och synliggöra "det dolda". Jag har dessutom på börjat min tredje självbiografi. Läs "på börjat". Den är klar i mitt huvud men inte i verkligheten. Får återkomma med uppdateringar om hur det går.
 
 
Gilla och Följ mig gärna:
Facebook
Instagram
Youtube
Hemsida
 
Puss
 
 

När drömmar blir verklighet

Jag har en dröm eller ett mål för 2018 och det är bl.a. att göra en dokumentärfilm om mig och mitt händelsefulla liv. Hur jag lever och vem jag är. En  INSPIRATÖR BLOGGARE YOUTUBER FÖRELÄSARE  FÖRFATTARE  RULLSTOLSMODELL - med Syftet att ALLA kan på sitt sätt men också att visa sanningen. Livet som beroende av andra människor, för och nackdelar liksom.
Jag är alltid 100% ärlig så det är en stor dröm och mål jag har. 
Kunna inspirera via TV :) 
 
Nyhetsmorgon är också en stor dröm och mål. Jag har slagit i genom i tidningarna så nu tycker jag at TV skulle lyfta upp mig. Jag är en spännande karaktär med alla möjliga livserfarenheter. Både jobbiga och positiva. Det "jobbiga" har jag vänt till kraft idag och vetskapen om att jag kan PÅ MITT SÄTT - är större än universum.
 
Så snälla läsare vill ni dela min blogg vidare, så vore jag evigt tacksam.
 

I ALLT JAG GÖR HAR JAG BUDSKAP

·    Allt är möjligt
·    våga va dig själv
·    Acceptera livet som det är, 
·    Att synliggöra det osynliga
·    Alla kan på sitt sätt
 

Min föreläsnings debut

Woooop Woooop.. Jag har haft min allra första föreläsning. Gissa om jag har varit nervös, haft prestationsångest o.s.v. Jag pratar helst inte och jag är verkligen inte social (ibland) - kommunikation är svårt och mycket människor är också svårt. MEEEN, jag klara det. Jag är fett stolt och jag vet inte varför jag hade prestationsångest innan.
 
Det är liksom som när jag går upp på scen så skimrar det till och jag lyser av karisma. Talet blir tydligt och hela jag lyser av lycka. Ja, nu tränade jag på talt och andningen innan. Jag har talsvårigheter så det var verkligen en utmaning för mig. Blixtar och dunder - magiska under
 
Är så glad att det kom så många och kollade på min debut. För er som missa eller aldrig får nog av mig. Se föreläsningen här
 
Synd att det var så kort bara ;P För när jag kom igång - så hade jag inget mer o säga. Eller det finns alltid mer om man heter Moha Frikraft.. 
Jag vill absolut föreläsa igen, det var ju jättekul. Kom ihåg mitt namn : Moha Frikraft
 
 
• Kategori: AllmäntTaggar: föreläsare, hälsa, inspiration, livsstil; • Kommentarer (0)