Synlig fast osynlig – I svaghetens stryka

Nu känns det som om det var evigheter sen jag bloggade. Jag har haft lite semester och mycket tankar i mitt huvud.

Semestern gick denna gång till Spanien och det var spännande att prova något nytt land. Sol och värme var skönt att få särskilt när det snöade här i Sverige. Wahahaha ;) Annars så var det inget speciellt med just själva Spanien.

 

Jag har haft boksläpp av min andra bok Synlig fast osynlig – I svaghetens stryka. Detta år så hade jag två bokreleaser i två olika orter. Det var speciellt men kul. Tänka sig att jag har två bäbisar nu, ja det känns så i alla fall. Jag har liksom fött fram dessa två böcker och det känns helt sjuk att se böckerna i verkligheten. Med Synlig fast osynlig – I svaghetens stryka så synliggör jag det osynliga. Hur jag lever och hur min ADHD och Autism påverkar mig i min vardag. Boken är inte fakta baserad utan mer tagen ur livserfarenheter.

 

Alla som känner någon med neuropsykiska diagnoser t.ex.ADHD och Autism), vare sig i jobbet eller i privatlivet får en liten inblick på hur det är att leva med dessa när dom läser boken. Det är en viktig bok (och det säger jag inte bara för att jag har skrivit den) utan jag tror att samhället är i behov av att veta hur det egentligen är på ett ärligt och öppet sätt. Min vilja är att ju fler som vet desto mindre fördomsfulla kan vi bli.

 

 

Allt gott till er och till era hjärtan

Kommentera här: