Lilla jag - Börjar nog få fans!

Det är verkligen en sån häftig och cool känsla att ha följare t.ex. på instagram, som vet vem jag är och som kommer till en boksignering t.ex. – för att träffa mig. Enligt mig så är jag som jag alltid har varit, jag är väl ingen speciell. (Eller klart jag är speciell, alla människor är speciella) Men nu menar jag SPECIELL som en offentlig person eller kändis. Jag ser mig inte som en offentlig person eller kändis. Även om jag uppenbarligen är ”Ett namn” och någon som många vet om.

 

Jag har alltid velat vara en kändperson, vet inte när jag blir det? Det är såklart.. Jag har skrivit två böcker som försäljningen går jättebra för. Plus att modellbilderna är offentliga. Jag njuter av det, men jag är bara Moha – tycker jag. Delar med mig av mig själv och tydligen så går det hem hos människor och jag är tacksam och glad för det. Människor säger att dom har läst om mig, om mina böcker. Jag blir berörd.

 

Men är jag kändis? Vad tycker du?

Utmanar mig själv

Om det är någon som har missat så finns jag även på YouTube numera (sök på Moha Frikraft). För mig som har lättare talsvårigheter blir det en stor utmaning direkt som jag öppnar munnen. Lik förbannat så har jag gett mig tusan på att "Vlogga" som det heter. Mina talsvårigheter syns ju inte så jag har upplevt att människor som inte känner mig blir chockade nästan varje gång jag öppnar munnen. "Hur kan du som är så söt, prata så" - har jag fått höra. Likaså att jag är full när ja egentligen är nykter. 
 
Så återigen vill jag föra fram att det som syns på utsidan inte är hela sanningen. Ta reda på vem personen är innan ni väljer att tolka personen.
 
 

Min bästa tid är här (får jag hoppas)

Äntligen börjar värmen smyga sig på här hos mig i alla fall och det tycker jag verkligen om. Min CP-skada gör mig spastisk av kyla så det är skönt för kroppen att känna värme. Plus att jag älskar att sola.

Jag har många intressen och ett av mina intressen är trädgård. Vet ej var ifrån det intresset kommer men jag har tydligen gröna fingrar. Eller blommor och frön är väl inte min starkaste punkt. Jag tycker framför allt att det är roligt med allt som går att äta, så som potatis, sallad, örter o.s.v.

Med trädgård så tillkommer det tråkigaste jag vet också – att rensa ogräs. Ser ju inte skillnad på ”fina blommor” och ogräs. Så nu vet ni min nivå. Hahaha. Vet ju knappt namn på blommor, alla ser ju likadana ut.

 

 Grönt är skönt