Inga tankar

Det är så skönt att inte ha några tankar i huvudet ibland, som just i detta nu. Jag är helt tom nästan som ett rent papper fast samtidigt så har jag mycket som händer men det har lyckats flugit iväg. Ser på min brasa och jag känner frid. Jag som brukar ha svårt med att komma ner på moder jord, jag har äntligen landad.

Nuet är det som gäller, jag vet inte vad som händer imorgon (eller jo) Hundträning. Och det känns ju ganska konstigt om jag ska vara ärlig. Jag hade en plan och den sprack så in i helvete mycket. (Tom. plan 2 sprack) - Visst fick jag panik men jag kom på att jag ska ha roligt tillsammans med min hund. En fin kontakt som varar livet ut. Sen att livet blir ändrat, det är inget som jag kan styra men en bra och fin kontakt – det är kärlek.  Min hund är duktig och fin på alla vis. 

 

 

Kommentarer:

1 Anonym:

Hej, inte ofta man stöter på nån som är så positiv å rolig att läsa. För mig är du å din hund fullt synliga. Beundrar och är avundsjuk ditt ditt positiva jag. Många surkärringar å skitgubbar som bara gnäller om sin tinnitus, e ller sin allmänna ohälsa, skulle må bra av å läsa dig! Ha en bra dag du frikraftens smärta.
Hassee

Kommentera här: