Tiden går för fort

Ja tänka sig att det redan har gått EN MÅNAD sedan bäbis nr 2 kom ut offentligt och redan så har den blivit en stor succé. Jag pratar nu om min nyaste bok "Synlig fast osynlig - I svaghetens styrka". På fyra veckor så har jag haft hela TIO boksigneringar på olika ställen och fler blir det, helt sjukt att jag hinner med. 
 
Med risk att verka tjatig men jag är SÅÅÅÅ TACKSAM för att ni köper min bok, mina böcker och sedan säger att den är bra. Fatta känslan - den är magisk.
 
Bok nummer 2 är en bok som många skulle behöva läsa (nu säger jag detta inte bara för att jag har skrivit den) utan jag TROR att den behövs i dagens samhälle. Boken synliggör bl.a. mina dolda handikapp, jag delar alltså med mig av mitt inre - det som ingen vet. Jag träder ödmjukt fram med vad jag tycker är svårt. Bl.a. kommunikation och bemötande. Detta för att jag vill undvika onödiga konflikter och misstolkningar. Jag visar även att jag är människa med känslor även om jag har vissa svårigheter att uttrycka dessa. Läsarna får även ta del av min vardag som består avnärvaro av personliga assistenter dygnet runt. Vilket väcker frågor som:
”Vad är att leva fri?”.
 
Nu blickar jag framåt mot framtiden. Snart drar jag på en välbehövlig semester och vilar upp mig inför kommande äventyr.
 
Jag skulle bli tacksam om ni lämnar några ord om min bok/böcker - vad säger dom er och vad lär ni er utav dem? Vill du beställa böcker, maila till: synligfastosynlig@gmail.com
 
Kram
 

Kommentera här: