Göteborg och Grekland = DUBBEL semester

Igår kom jag hem från Göteborg, jag har varit där några dagar för att ladda upp krafterna till Greklandsresan(imorgon). Haha.. Det var skönt att "släppa sig" lite och bli ett barn igen. Jag hade gett mig tusan att åka deras nya attraktion "Loke" - en värsting gunga. Men det var ju en BAGGIS och jag blev förälskad. Även om den är hög, ca 42 Meter och går i 100km/h så åkte jag den 14 GÅNGER.
Jag åkte även lite andra saker, men det skryter jag inte om. Haha.
 
 
Nu är det bara att ladda om för imorgon bär det av till Grekland och Korfu. Det ska bli skönt med sol och go' mat. Tänk er själva. Fetaost, halloumi, tzatziki och souvlaki m.m. Bara tanken av det för salivet att flödas och hungerkänslan kommer direkt. 
 

Tiden går för fort

Ja tänka sig att det redan har gått EN MÅNAD sedan bäbis nr 2 kom ut offentligt och redan så har den blivit en stor succé. Jag pratar nu om min nyaste bok "Synlig fast osynlig - I svaghetens styrka". På fyra veckor så har jag haft hela TIO boksigneringar på olika ställen och fler blir det, helt sjukt att jag hinner med. 
 
Med risk att verka tjatig men jag är SÅÅÅÅ TACKSAM för att ni köper min bok, mina böcker och sedan säger att den är bra. Fatta känslan - den är magisk.
 
Bok nummer 2 är en bok som många skulle behöva läsa (nu säger jag detta inte bara för att jag har skrivit den) utan jag TROR att den behövs i dagens samhälle. Boken synliggör bl.a. mina dolda handikapp, jag delar alltså med mig av mitt inre - det som ingen vet. Jag träder ödmjukt fram med vad jag tycker är svårt. Bl.a. kommunikation och bemötande. Detta för att jag vill undvika onödiga konflikter och misstolkningar. Jag visar även att jag är människa med känslor även om jag har vissa svårigheter att uttrycka dessa. Läsarna får även ta del av min vardag som består avnärvaro av personliga assistenter dygnet runt. Vilket väcker frågor som:
”Vad är att leva fri?”.
 
Nu blickar jag framåt mot framtiden. Snart drar jag på en välbehövlig semester och vilar upp mig inför kommande äventyr.
 
Jag skulle bli tacksam om ni lämnar några ord om min bok/böcker - vad säger dom er och vad lär ni er utav dem? Vill du beställa böcker, maila till: synligfastosynlig@gmail.com
 
Kram
 

Fri och balanserad

Jag har börjat att känna mig till freds i mig själv och på något konstigt sätt hittat en inre balans. Vet ej hur men det är en skön känsla. Låt känslan vara kvar i all evighet fram över. Jag vet att det är bara jag som skapar min inre balans. Sen kommer mina neuropsykiska diagnoser in och skapar en störning som gör att jag tappar fokus. Så jag har mycket svårare att hitta balans mellan det inre och det yttre p.g.a. att ADHD:n och Autism:en kommer på besök ibland. 
 
När jag är "MOHA" så är jag rolig, smart, vettig m.m. Så jag måste vara trygg så att jag kan släppa kontrollen ("Austimen") allt mer. Sedan har vi "ADHD" som är spontan och dyker upp bara - helt utan förvaning. Jag blir lika förvånad som min omgivning
 
Fast nu så hoppas jag på att jag njuter av den fria känslan och tar ett djupt andetag.