Blogg!

Jag känner att jag måste bli bättre på att blogga. Nu använder jag ordet MÅSTE igen, jag gillar ju inte det ordet. Hmm. Egentligen menar jag att jag vill SÅ mycket en jag hinner inte med. Medan jag tycker att jag inte gör så mycket. Konstigt men sant. En bloggrutin behöver jag inför hösten.
 
Jag skriver här idag för att jag känner på mig att jag har nya läsare på ingång och jag åker till Norge imorgon. Inte för att vara tråkig men jag kommer ej ha möjlighet att blogga p.g.a. att jag inte verken kan datorer och mobiler på resande fot. Jag intagrammar endast då. I regel så skriver jag inte så mycket eftersom jag varken läser eller förstår det jag skriver. Haha, det lät bra för att komma från en författare. Jag vet att jag är lite dubbel i allt jag gör, det är liksom min charm. 
 
Ha det så underbart så hörs vi nästa vecka!
Min instagram
 
På återseende!
Bild: Bodil Mattsin

Känslan av tacksamhet, lycka och en enorm kärlek.

Jag bör vara i balans just idag här och nu, för jag känner en stor livslust. Känslan av tacksamhet, lycka och en enorm kärlek. Det var länge sen som jag kände såhär. Jag borde stanna upp och njuta av känslan (det kanske jag gör omedvetet medvetet) - eftersom jag skriver om det så är jag väl medveten. Och kan ni tänka er, jag börjar bli social och jag som hatar att prata. Jag pratar konstant, fast lyssna har jag inte tid mig. BARA prata som en papegoja. Rolig och utvecklande erfarenhet.
 
Mår jag bra, vilket jag gör nu. Så mår jag bra och då märker min omgivning det. Jag har liksom inget filter, antingen plus eller minus och inget där emellan. Det är som en ren kanal som flödar eller avstannar allt. Fast just nu så flödar allt och det är ljusa tankar. 
 
Nu ska jag bara njuta av känslan av tacksamhet, lycka och en enorm kärlek.
 
 

Trippar norrut

Dåså kära bloggläsare så är det dags för lite blogg skrivande. Jag har varit på tripp. Första trippen gick till Sundsvall och andra trippen gick till Luleå. Boksigneringar och hundutställning stod på schemat så det var en full bil. 
Jag hade hört att det skulle vara en fin kustväg upp till Luleå, men icke då. Enligt mig såg det ut som en "vanlig väg" och inte var det en motorväg heller. Så ja, jag blev besviken och fy fan för all semestertrafik. ADHD:n och mitt tålamod fick verkligen jobba. Nedan för kan ni se lite bilder.  Just det, hunden (Glorya) fick EXCELLENT!
 
 
Idag hämtade jag mina nya glasögon. Nedan ser ni en bild på mina "tantglajjor" för jag blir ju snart 30. Haha. As snygga tycker jag!