Trippar norrut

Dåså kära bloggläsare så är det dags för lite blogg skrivande. Jag har varit på tripp. Första trippen gick till Sundsvall och andra trippen gick till Luleå. Boksigneringar och hundutställning stod på schemat så det var en full bil. 
Jag hade hört att det skulle vara en fin kustväg upp till Luleå, men icke då. Enligt mig såg det ut som en "vanlig väg" och inte var det en motorväg heller. Så ja, jag blev besviken och fy fan för all semestertrafik. ADHD:n och mitt tålamod fick verkligen jobba. Nedan för kan ni se lite bilder.  Just det, hunden (Glorya) fick EXCELLENT!
 
 
Idag hämtade jag mina nya glasögon. Nedan ser ni en bild på mina "tantglajjor" för jag blir ju snart 30. Haha. As snygga tycker jag!
 

En snabbis på måndagskvällen

Hinner med ett litet blogginlägg innan kvällens återhämtning och film på TV. Snart d.v.s. så är det dags att ta sig ut på vägarna igen med böcker och glatt humör. Jag ska göra en liten minitur uppåt i Landet - på onsdag är det boksignering i Sundsvall och på fredag är det boksignering i Luleå - mer info troligtvis på min Youtube imorgon tisdag. 
 
För ni vet väl att jag Vloggar där en gång i veckan.. Sök på Moha Frikraft, så hittar ni mina klipp. 
 
Puss!
 

Efterlängtad - javisst

Kände att det var dags för ett blogginlägg efter en lååång tid av upphåll. Veckorna går så förbaskat fort. Som ni vet så var jag på Corfu (jag tror att jag har nämnt det) iallafall på instagram. Det var en jättebra och behaglig resa. Skulle kunna tänka mig att åka tillbaka, bara en sån sak. Dock har jag glömt vad vi gjorde, men som sagt instagram har svaret. Ni vet väl att ni kan kolla på min insta även om ni inte är medlemmar. Sök på @frikraften - fast ni kan ju välja att skaffa och sen följa mig också *blinkblink*.
Nedan kommer det bilder.
 
Ihelgen så gjorde vi en minitripp till Arboga/Köping, helt spontant. Det var också en skön resa med många skratt. Älskar att vara spontan särskillt nu när jag är i balans. Känner mig otroligt lugnt och det var länge sedan som jag brusa upp och hamna i en ond cirkel. Må det fortsätta, fast det är såklart. Humörsvängningarna kommer och går. O jag har ju ADHD och Autism men det gäller att hitta en balans mellan det yttre och det inre. På senare tid så har jag andas djupa andetag då jag känner mig obalanserad. Har liksom hittat en ny strategi som verkar fungera.
 
Bildsolo: