Helgen

Oh hej o hå, i backarna vi gå! - Lite så var det i helgen. Hahaha. Andra året i rad åkte vi till Kungberget och åkte i backarna. Biski, eller som det uttalas BAJS-SKI. Hahaha. För er som inte vet så är det en av tre anpassade slalom/skid varianter för funktionshindrade. De andra heter Sitski och Skicart - ni får GOOGLA på't. - För jag orkar inte berätta skillnaderna
Oh hej, vad det gick. Fort nedför.
 
Jag är på något sätt mottagen just nu. Ser inre bilder på hur framtiden ska se ut. Förhoppningsvis stämmer det eller inte - vi får se. Det är spännande att heta Moha Frikraft ibland.
 
Nu är jag åter i rutiner och har kommit igång med vardagen igen. Alltid skönt att få ordning på livet.
 

www.synligfastosynlig.se - Hemsida

Ooooooj, jag nästan skäms att jag har varit så dålig på att blogga. Är mer aktiv på instagram - so you know "blinkblink"
Vad har hänt sen sist? Det är en bra fråga. Hmmm, få se här. Jag har blivit med hemsida :) Min alldeles egna (har ju en för kenneln sen förr) Meeen nu så har jag en egen. Där står det lite om vem jag är, min boksigneringsturné kommer att finnas där samt lite länkar om mig.
Såå roligt!! Bara så ni vet - jag kommer att fortsätta blogga på denna sida.
 
Ovan så ser du/ni en text från min hemsida - läs mer på www.synligfastosynlig.se
 
Just det, igår var det ingen vanlig dag - för att det var min morfars 80 års dag. Han är verkligen en förebild för mig. Så jag var i Arboga igår och firade gubben :)
 
Ha en världsbäst söndag!
 

Ge mig smör!

Nu har det gått några dagar och jag ska vara ärlig - såhär mycket kolhydrater har jag nog aldrig ätit. Även om det ska vara bra i måttliga mängder - alltså jag skojjar inte, äter typ kolhysar morgon, lunch, mellan och middag. Det är HELT tvärt emot det jag läste på Kostrådgivarutbildningen. Tilt för min autism hjärna. Än så länge står jag på bena, men jag saknar FETT. Tänk att få Smörsteka något.
 
Morgon cardion går bra men nu ska banne mej kroppen få vila. Ska bli skönt att lägga sig inatt o veta att jag väljer att "skita i" morgon cardion. Få äntligen bli utvilad. (Ja, jag låter som en gnällkärring) Skyller på fettsnålheten. 
 
Nä, nu ska jag äta ett kokt ägg!
Go' natt!