Mello lördag – som vanligt

Denna tid på året så är det tradition för Frikraft (Alltså jag) att kolla på alla deltävlingar i Melodifestivalen – varenda lördagskväll kl. 20.00. Det påminner om traditionen Kalle Anka på julafton, man har sett den, vet var den innehåller – men lik förbannat så tittar jag och det är roligt.

Lördag idag och då innebär det också att jag får äta gott, kvällens middag består av mina hemgjorda potatisklyftor (som jag får beröm för jämt) – till det så blir det rostbiff och morot tzatziki. Mucho vitlök.

 

Sen över till något helt annat. PÅMINNELSE.. Om en vecka så hittar ni mig på ICA Kvantum Arninge(Täby) mellan kl 12-17 – Boksignering!!!

16:e mars – kommer nästa nummer av Tidningen Nära ut med en stor och bra artikel om mig så köp den, vettja.

Toodilooooo!

 

Älskade bäbis snart redan 1 år

Tänka sig att snart fyller min bok Synlig fast osynlig – en dotters tankar om sina ”pappor” 1 år. Det var den 5:e mars 2016 som jag hade releasen för min älskade bäbis. Jag kunde inte ana att den skulle säljas såhär bra som den har gjort, jag är superstolt och tacksam. Detta kommer att firas med att jag drar på en liten mini boksigneringsturné igen. Den 4:e mars – alltså dagen före 1årskalaset, så hittar ni mig i en av Stockholms förorter Arninge/Täby. Jag ska alltså signera boken på ICA Kvantum Arninge den 4:e mars mellan kl 12-17. Det ligger inte så långt hemifrån så det är skönt. Mer info: www.synligfastosynlig.se

 

 

Söndag

Idag är det söndag, veckans sista dag och det innebär att det är slut på kärleksveckan. Men lova mig att ni är kärleksfulla alla dom kommande veckorna med. Det ska i alla fall jag försöka vara.

Fråga mig inte vad jag har gjort i veckan, för det har jag glömt. Fråga heller inte mig vad jag ska göra nästa vecka, för det har jag också glömt. Haha, att leva ett liv med mig och som mig måste vara roligt.

Ibland så kommer denna fråga till mig, varför bloggar du och om vad? Jag bloggar ju om allt och ingenting. Försöker att dela med mig om mitt liv, men jag skriver ju en bok om det så lite hemlig är jag. Vill ju kunna inspirera andra genom att bidra med mig själv och hur jag lever mitt liv. Jag vill helst berätta allt men blir lätt för trött så gör en dokumentär, tack!