Sista inlägget för år 2017

Så var det dags igen och tacka för ännu ett värdfullt år, ett år att minnas och glädjas av. Fyra stora händelser har 2017 gett mig. Ett reportage i tidningen Nära, en dröm gick i uppfyllelse - jag med i en ”svallerblaska”. Min Bokrelease för min andra självbiografi, en bok om mitt inre - att leva med ADHD och Autism. Fjällvandring i Norge med ”pansarpermon” och alla reportage efteråt. Sen min allra första föreläsning som ägde runt på Hälsomässan. Fick mersmak och kommer att föreläsa igen. Håll utkik
 
Jag har verkligen växt som människa och utmanat mig till 100%. BARA det att jag har pratat inför människor, det är stort. Jag vet att jag har talsvårigheter som kräver mycket energi för att få fram ord. Tålamod (som jag inte har). Men tacka vetja min envishet och halv finska sisu.
 
Nu blickar jag fram till 2018 och jag säger det igen. Detta är bara starten utav någonting stort. Gäller att vara positiv och ha ett möjlighets tänk. Det händer mycket i mitt liv alltid och jag är alltid mig själv. Genuint ärlig på ett ödmjukt sätt, det är därför som jag kallar mig Kärleksfulla Divan. Många utav mina drömmar blir till verklighet, det krävs jobb och planering - Jag har personlig assistans dygnet runt som hjälper till.
 
Ett leende och skiner upp en grå dag, det har jag. Jag säger att det inte alltid är lätt - men det går. Synlig fast osynlig, är titlarna på mina böcker och titeln på hela mitt liv. Svaghetens Styrka Frikraft är citatet jag alltid bär med mig. 
 
Jag har ett relativt mörkt bagage som jag har vänt till min styrka och fördel. 
 
Så tack alla som läser, följer och gillar mig. Tack alla som tror på min genuina kraft och tack för att jag får dela med mig av mitt liv.
 

Kommentarer:

1 Jennysvardag.se:

Hoppas att du får ett bra år och upp når allt som du har tänkt :) härligt att du har vågat prata inför 30 personer. Det skulle jag aldrig våga 🙈

2 Christer Holm:

Hoppas du får en fint 2018, se fram att läsa mer från din blogg i framtiden..

3 Karoline :

God fortsättning!

4 Karoline :

God fortsättning!

5 Hannah:

Ja nu hoppas vi på ett superbra år <3

Kommentera här: