PansarPermon i mitt hjärta

Norge, Norge - Vackra Norge. Det är något magiskt med Norsk natur. Berg, dalar, vatten och vattenfall. Jag lova er att jag skulle intagramma under resan och det blev många bilder på naturen.
Sen har ni nog inte missat "PansarPermon" och videoklippet som jag la ut. 
 
Det var verkligen en PansarPermo (vet inte vad den egentligen heter). Jag som älskar natur och "bumpy road" - jag njöt verkligen. Den gick precis överrallt, jag har aldrig sett någon liknande grej. Jätte häftig och väldig rolig sak
Sen måste jag berömma min älskade hund som gick bredvid hela tiden i ur och skur, hon är visserligen van att gå brevid en "vanlig" permo men detta var ju extremt. :)
 
Tack alla ni som har delat och kollat på filmen. Det värmer mitt hjärta! Länk till videon
 

Kommentarer:

1 Autismmamma:

Slumpen tog mig hit. Hej alla!
Mia heter jag, är 46 år gammal och bor i Småland på en gård tillsammans med våra tånåriga barn, min man och våra hundar.
Jag har gått på sjukbidrag sedan början på 90 - talet, sjukpensionär, Har diganoser: autism, asperger, psykaiska besvär, tvångstankar, tvångshandling, deppighet, psykis ohälsa, autismsektrumstörning m.m. Träna och tävla med våra hundar.
Hundarna är mitt arbete, min hobby, min passion!
Draghundar är fantastiskt roligt och givande och något jag velat göra detta på fritiden sedan många år tillbaka.
Jag har en sysselsättning på kommunens öppna psykatrin. Är där någon gång gång i bland. Sen är jag på ett annat ställe som tillhör psykatrin som har olika sorters djur.
E-mail:happy0@home.se Blogg: http://autismmamma.bloggplatsen.se

Kommentera här: