Gamla minnen kommer tillbaka

Bloggdags igen, det var typ en vecka sedan. Vad har jag gjort sen dess. Hmm, det var en bra fråga. Minns att hela förra veckan gick så fort och det var roligt. 
Helgen minns jag bättre. Jag tog en tur med min assistent till Arboga. För er som inte vet det så är jag uppväxt i Arboga och där har jag min mors släkt. Jag tycker att det är lite jobbigt att åka dit för inget är "som vanligt" längre. Mormor och morfar börjar att bli gamla - bor på separata boende. Och jag som har autism blir det konstigt att komma dit. Jag har svårt för förändringar, fast jag vet samtidigt att verkligheten ser ut såhär just nu. Men det är inge kul. Jag vill ha allt exakt som när jag var liten. Har så roliga och bra minnen. 
 
Apprå på minnen så besökte vi ett par gamla grannar som vi hade när jag var liten. SÅNT tycker jag är roligt. Att prata gamla minnen och gamla tider då allt (enligt mig) var bra. Innan min jobbiga tonårs period börja. 
En annan kul sak var att jag fick kalla dom gamla grannarna för "farmor och farfar". Ja, jag åker runt och adopterar för mig själv. Så nu har jag utöver mina biologiska - En adoptiv mormor, En adoptiv farfar och TVÅ En adoptiv farmor.
Yeeeeeaaah! <3 kärlek till dom!! kärlek till er!!
 
 
 
 

Kommentera här: