Föreläsare Frikraft

Nu ska ni få höra på något RIKTIGT coolt och Kul. Det börjar nämligen rulla in några förfrågningar om att ha mig som föreläsare på alla håll och kanter. Vilket glädjer mig djupt inne i hjärtat. Ni som har följt mig ett tag känner nog till att jag gillar att stå på scen och föra fram mig och mina budskap på ett ödmjukt sätt. Säger det igen det tänds liksom en eld i mig när jag får äran att stå på scen, vara framför kameran. 
 
Drömmen blir till verklighet. Jag knåpar på två olika typer av föreläsningar, vilket också är STORT för mig.
VILL DU HÖRA EN FÖRELÄSNING av mig, kolla in wwww.synligfastosynlig.se (länken är också till för dig som vill veta skillnad mellan föreläsningarna)
VILL DU BOKA EN FÖRELÄSNING av mig, maila till synligfastosynlig@gmail.com
 
Kommer uppdatera min hemsida inom kort, allra först en riktigt skön natt sömn
 

Gamla minnen kommer tillbaka

Bloggdags igen, det var typ en vecka sedan. Vad har jag gjort sen dess. Hmm, det var en bra fråga. Minns att hela förra veckan gick så fort och det var roligt. 
Helgen minns jag bättre. Jag tog en tur med min assistent till Arboga. För er som inte vet det så är jag uppväxt i Arboga och där har jag min mors släkt. Jag tycker att det är lite jobbigt att åka dit för inget är "som vanligt" längre. Mormor och morfar börjar att bli gamla - bor på separata boende. Och jag som har autism blir det konstigt att komma dit. Jag har svårt för förändringar, fast jag vet samtidigt att verkligheten ser ut såhär just nu. Men det är inge kul. Jag vill ha allt exakt som när jag var liten. Har så roliga och bra minnen. 
 
Apprå på minnen så besökte vi ett par gamla grannar som vi hade när jag var liten. SÅNT tycker jag är roligt. Att prata gamla minnen och gamla tider då allt (enligt mig) var bra. Innan min jobbiga tonårs period börja. 
En annan kul sak var att jag fick kalla dom gamla grannarna för "farmor och farfar". Ja, jag åker runt och adopterar för mig själv. Så nu har jag utöver mina biologiska - En adoptiv mormor, En adoptiv farfar och TVÅ En adoptiv farmor.
Yeeeeeaaah! <3 kärlek till dom!! kärlek till er!!
 
 
 
 

PansarPermon i mitt hjärta

Norge, Norge - Vackra Norge. Det är något magiskt med Norsk natur. Berg, dalar, vatten och vattenfall. Jag lova er att jag skulle intagramma under resan och det blev många bilder på naturen.
Sen har ni nog inte missat "PansarPermon" och videoklippet som jag la ut. 
 
Det var verkligen en PansarPermo (vet inte vad den egentligen heter). Jag som älskar natur och "bumpy road" - jag njöt verkligen. Den gick precis överrallt, jag har aldrig sett någon liknande grej. Jätte häftig och väldig rolig sak
Sen måste jag berömma min älskade hund som gick bredvid hela tiden i ur och skur, hon är visserligen van att gå brevid en "vanlig" permo men detta var ju extremt. :)
 
Tack alla ni som har delat och kollat på filmen. Det värmer mitt hjärta! Länk till videon