Plåtningar för kommande äventyr

Jag fick tips om att ta lite nya bilder på mig som jag ska kunna marknadsföra mig själv och min kommande bok med. Alltså skicka tillsammans med min pressrelease till tidningar och radio. Det passade utmärkt att göra det nu så min tanke var den som så, att jag visste att jag skulle vara ”barnvakt” åt min gudson under hans påsklov och han tycker om att fota och han har dessutom en väldigt fin kamera. Så jag frågade han och han sa ja. Min gudson är ingen proffsfotograf men ändå väldigt skicklig för sin unga ålder och jag är mer än tacksam. Resultatet blev väldigt bra och jag fick ca. 6-7 bilder som jag kommer använda. (Nedan så ser ni några av bilderna, tagna av Jens Paananen)

 

Sedan börjar det bli dags att göra lite reklam för min bokrelease. Denna gång ska jag ha två stycken varav en ska jag marknadsföra öppet. Fredagen den 12 maj så har jag min öppna bokrelease på ICA Maxi i Haninge (Utanför Stockholm) mellan kl 13-19 – välkomna dit. Jag kommer att påminna er på sociala medier och även här.

 

Det är en väldigt bra och berörande bok där jag blottar mitt inre. Jag synliggör dessutom det osynliga, min inre stress och det påslag som alltid ligger och lurar i mig, 

 

 
 
 

Kommentera här: