Mitt hemmagym

Jag har ett litet hemmagym med lite maskiner, hantlar o.s.v. som jag brukar träna i när jag får möjlighet. Men så förra veckan så gick mitt löparband helt plötsligt sönder av någon konstig anledning. Så med lite planering(som jag har svårt med), åkte jag med assistent och kollade på nytt. Oftast då jag vet vad jag ska köpa så brukar det gå snabbt i butiken för egentligen så gillar jag inte att handla och vara bland människor. Jag blir så slut efteråt men jag lyckades gå in i en av mina värsta butiker JULA – (IKEA är värst). Men skitsamma, det var snygga killar som jobba i alla fall. När jag hade bestämt löparband så såg jag en till ”maskin” som jag var tvungen att handla. MultiGym hette den.

 

Väl hemma så skulle vi packa upp löparband och Multigymmet. Assistent och jag tillsammans slet och drog i pappersförpackningarna, vi gick bananas. Sedan hjälptes vi åt att skruva, meka, pilla m.m. ihop sakerna.

 

Jag har sån tur så att ibland kommer min PT hem till mig. Jag vet, jag känner mig som en riktig Hollywood Fru. Hahaha. Så nu har vi testat hela tjottaballongen. Ojojoj, vad jag är trött efter ett pass på Multigymmet, det är sådana gummiband och jag blir SÅ slut.

 

Kommentera här: