Jag njuter och är tacksam

Och helt plötsligt IGEN så är mitt namn högst upp på listan, känns det som och jag är mer en tacksam. Min instagram konto bara växer för varje minut, jag hinner knappt med själv. Icke att glömma dessa vackra underklädsmodell bilderna som Genusfotografen och Wikimedia har tagit är på tapeten igen. Och ansiktet utåt är återigen jag.

Jag själv har all fokus på mitt boksläpp så detta blev som en chock. Det känns som om alla mina budskap ska skölja genom Sverige. ”Våga vara dig själv” bl.a. är en av mina budskap. Samt att visa upp verkligheten att alla ska få synas som dom är och sen att jag blottar upp min sanning genom min nya bok – hur jag lever o.s.v.. 

 

Det lustiga är att jag har inte valt att vara ansiktet utåt men jag blir det och det är jag återigen SÅÅÅ tacksam för.  Mitt liv har inte varit enkelt jämt och nu får jag verkligen njuta och leva igen.

 

Sen vill jag passa på att säga att jag läser alla kommentarer i mån av tid och ork, jag har lässvårigheter som gör att det är svårare att läsa.

 

 
 

 

Är jag känd nu!? 

Kommentera här: