Snälla….. Låt mig bara vara som jag är!

Idag känner jag mig ovanligt ledsen och väldigt trött på allt som har med mig att göra. Jag tillåter aldrig mig själv att varken vara ledsen eller trött och det är extra svårt att låta livet vara piss. Enligt mig så förstår ingen vad jag menar och missförstånden ökar p.g.a. att jag varken orkar eller vill förklara – det är ju ändå ingen enligt mig som tar sig tid att lära känna mig som den goa, rara tjej som jag föddes till. Det känns som om alla bara dömer ut mig och säger att jag är ett problem. Ingen förstår att jag är mänsklig

 

Jag är dålig på känslor och visar oftast bar upp en känsla, tror ingen har sett mig riktigt ledsen någonsin. Jag vet knappt heller om det är mina känslor som jag känner. Och försöker någon hjälpa till så blir det för svårt och för jobbigt.  

 

Jag njuter och är tacksam

Och helt plötsligt IGEN så är mitt namn högst upp på listan, känns det som och jag är mer en tacksam. Min instagram konto bara växer för varje minut, jag hinner knappt med själv. Icke att glömma dessa vackra underklädsmodell bilderna som Genusfotografen och Wikimedia har tagit är på tapeten igen. Och ansiktet utåt är återigen jag.

Jag själv har all fokus på mitt boksläpp så detta blev som en chock. Det känns som om alla mina budskap ska skölja genom Sverige. ”Våga vara dig själv” bl.a. är en av mina budskap. Samt att visa upp verkligheten att alla ska få synas som dom är och sen att jag blottar upp min sanning genom min nya bok – hur jag lever o.s.v.. 

 

Det lustiga är att jag har inte valt att vara ansiktet utåt men jag blir det och det är jag återigen SÅÅÅ tacksam för.  Mitt liv har inte varit enkelt jämt och nu får jag verkligen njuta och leva igen.

 

Sen vill jag passa på att säga att jag läser alla kommentarer i mån av tid och ork, jag har lässvårigheter som gör att det är svårare att läsa.

 

 
 

 

Är jag känd nu!? 

Snart är det dags

Snart är det dags att åka i väg på semester, denna gång så bär det av till España (dock så har jag inte lärt mig vart vi åker) Men det gör det samma för det är förhoppningsvis sol då. Jag får chans att visa mina kunskaper i spanska, även om det var länge sedan som jag läste spanska så har jag ju Autism så jag har ju minne för detaljer och sånt – det kanske var ADHD’s styrkor. Jag håller på att lära mig skillnad mellan ADHD och mitt Autistiska drag, vad som är vad och hur dom fungerar på mig.