Kärleksfull Diva och ny bok

Jag vill och försöker visa upp min verklighet på mitt sätt genom bloggen, min instagram och min bok/böcker. Tycker att det är viktigt att träda fram på ett ödmjukt sätt, vissa kallar ju mig för "den kärleksfulla divan" - jag tycker om att vara henne. Just orden "KÄRLEKSFULL DIVA" det innebär enligt mig, att jag träder fram med mig själv på ett ödmjukt sätt - visar upp och står för den jag är.
 
Såklart har även jag positiva och negativa sätt - Men det är ju det som jag vill visa. Mina toppar men även mina dalar liksom. Jag har mina förmågor (CP, ADHD och ASPERGERS) - Jag är jättestolt över dessa men kan ibland känna "Varför, ska just jag?"
Verkligheten är ju ganska stor och min verklighet behöver inte vara den samma som din. Jag kan bara vara ärlig om min verklighet.
 
Jag håller faktiskt på med min andra bok som bl.a. omfattar mina erfarenheter, min verklighet, svagheter, fördelar m.m. m.m. "Vad sker bakom fasaden?" är också en punkt som jag tar upp - En viktig bok om bemötande, kommunikation m.m. 
 

Kommentera här: