Sov gott Belivia

Igår så fick jag höra en jättesorglig sak, nämligen att Belivia från Frikraft's B-kull (min uppfödning), har lämnat jordelivet efter en svår händelse.
 
Det värkte i min själ för jag hade äran att vara Belivias ägare i tre år, innan jag beslöt mig att sälja henne vidare p.g.a. personliga själ. Jag gjorde det med välmening i hopp att hon skulle att få det bästa i livet. 
Jag tyckte jättemycket om Belivia, hon var speciell för mig. Lite osäker men helt underbar. Minns hur vi tränade inkallning och hopp. All den kärlek. 
 
Jag ville inte att detta skulle hända, men nu skedde det.  

Om jag kunde vrida tillbaka tiden och vara tydlig med hur jag skulle vilja ha det - så hade du nog levt, vad vet väl jag? Vill att du ska veta att Jag gjorde mitt bästa - för DITT bästa.

 

Hoppas vi ses min älskade hjärte-vän, Belivia. 

Frid, ljus och jättemycket kärlek. För evigt älskad - För evigt saknad
 

"Farmor"

Igår fick himmelriket ytterligare en ängel..  Denna gång var det min mammas moster, även kallad min adoptivfarmor. Redan när jag var liten så ville denna underbar finskan vara min farmor och eftersom jag inte hade någon biologisk farmor, så blev detta en självklarhet för oss alla. 
 
Jag såg ju mammas moster som min "riktiga" farmor och älskade henne mycket. På något sätt så visste jag att denna dag skulle komma, då farmors hjärta skulle sluta slå. Jag kommer alltid att minnas dig, din glädje och din humor.
 
Nu är jag bara orolig inför den kommande begravningen. Det kommer troligtvis vara mycket sorg, saknad och kärlek. Jag vet att jag har svårigheter att hantera känslor. Risken blir att jag får för mycket känslor och får panik.
 
Säger som Eric Clapton sjunger:
"Would you know my name
If I saw you in heaven?"
 
 Bild på mig och Farmor, år 1989 

Signerings turné drar igång igen

Jag har sett att ni kommenterar - det gillas och uppskattas verkligen.Läser era kommentarer och ler.
Obs! Länkar och annat är okej, men vet ni - jag kan ej läsa. Ni har säkert jättefina bloggar och tips men...
 
Signeringsturnéer är på G igen och jag ser framemot att möta er där ute igen.  Håll utkik på Instagram och min offentliga Facebooks-sida så kommer det info om var, när och hur. 
 
Instagram: @frikraften
Facebook: https://www.facebook.com/mohafrikraft/?fref=ts
 
 
 Moha in sleevlesstop, CC by-sa 4.0 av Genusfotografen