Min tid

Alltså mitt liv - det gäller att se dom små miraklen som sker. Jag menar att det är verkligen min tid nu och jag älskar't.
Snart ska jag ut på en liten julturné i Västmanland och Närke, 8-10 december - alltså 3 dagar på raken och sälja julklappar = min bok.
Sedan verkar det som om modellkarriären fortsätter och jag skiner upp bara av tanken. Det gäller att våga föra fram med mig själv. Jag är så nöjd just nu. 
 
Mitt budskap är ju fortfarande att jag vill visa upp verkligheten och att vi människor ska våga vara sig själva precis som vi är. Sedan har jag ju min boks budskap - att visa att allt går i svaghetens styrka, tackvare alla motgångar så kan vi hitta kraften i oss själva. 
 
 
 
 

Västerås och åtta veckor

Just ja, jag var ju i Västerås i måndags, satt bl.a. i Västmanlandsoffan :)
Det var en otroligt roligt upplevelse och jag är så tacksam över att just jag blev inbjuden. Jag var ju lite ringrostig, men på scen - där är jag trygg. 
 
Något händer när jag är på scen eller framför kameran - det är som en låga som tänds och jag charmar alla med min charm. 
Över till något annat, jag är ju uppfödare av Dansk/Svensk Gårdshund (om någon har missat det) - Idag fyller valparna i MOON/ZTAR-kullen åtta veckor och då innebär det flytt. Alltid lika tufft och skiljas från de små underverken. Jag blir ju inte van fast än att jag har haft sju kullar. (Det lät mycket) Jag älskar valpar och är glad att just jag är uppfödare.
 
Samtidigt så ska det bli skönt att få igång vardagen, efter typ 18 veckor av valpar. Reflektion: Två kullar på raken - ingen hitt  för uppfödare Frikraft. ADHD-hjärnan: "Men det har varit jätteroligt" Reflektion: Men tufft!
 
 

Västmanlandssoffan

Fredagens signering i Hudiksvall gick super bra - över förväntan faktiskt. Tack alla goa köpare som köpte min bok.
 
Strax ska jag iväg till Västerås där jag ska göra men ny upplevelse nämligen medverka i morgondagens morgonsoffa - Västmanlandssoffan http://vastmanlandssoffan.se/vara-gaster/
 
Jag fick förfrågan att vara med där för ett tag sedan och imorgon är det dags. Jag är SÅ laddad och stolt över mig. Det blir nog mest fokus på modellandet och att jag tror på olikheter - men det är ju en viktigt del i mitt liv det också. Min tro, mitt budskap.
 
Jag gör ju så mycket och det är roligt att få förfrågningar och uppdrag.
 
Jag blev så glad när jag läste ovanstående bild text. Kände liksom wow, här lyfter de fram med mina "förmågor/diagnoser" - och jag är mer än stolt. Jag får chans att berätta och förklara på ett ödmjukt sätt. Kärleksfull Diva.