Full rulle

Nu har det gått typ en vecka sedan som jag skrev här men jag har haft full rulle i veckan. Jag har varit "skolflicka" igen och pluggat en massa. Denna gång är det Aromaterapi utbildning. Jag har länge tyckt om att göra salvor, oljor m.m. och nu så har jag tagit tag i det mer.
 
Det har dock varit många långa dagar och efersom jag har bl.a. diagnosen ADHD - så har jag varit helt slutkörd på kvällarna. Kan ha varit en naturlig reaktion på alla massager som jag fått under veckan - vad vet jag. Huvudet har varit fullt. 
Nu börjar min vardag igen och jag ska fara till Skåneland imorgon för en boksignering på ICA Maxi Kristianstad. Jag befinnner mig i affären på onsdag - alltså den 4:e maj mellan kl. 14-19. Passar även på att hälsa på/träffa gamla bekanta -eftersom jag har bott i Kristianstad. Det ska bli superkul men en lång bildag väntar imorgon. Hoppas att inte solen skiner för mycket..
 
Apprå på signeringar. Jag har fått fler inbokade. Fredagen den 13:e maj ska jag vara i Västerås på ICA Maxi Erikslund. 26:e maj ska jag vara på Big Inn Köpcenter i Köping och den 3:e juni ska jag vara på ICA Maxi Haninge - alla dagar är mellan 14-19
Hoppas vi ses!
 
Ha det gött. (Jag ska försöka ge er en uppdatering snart igen)

Kommentera här: