Djupt tacksam, sprid och dela

Hallojsan!
 
I torsdags var jag i Köping och Big Inn köpcenter för att signera min bok. Det var lika roligt som vanligt men lite extra då jag är född i just Köping.
Jag kan bara säga att det gick återigen super bra, fick många glada köpare. Det är SÅÅ roligt att vara ute på turné och sen få kommentarer att Min bok är viktig och ett aktuellt ämne i tid och otur. Glädjer mig till max då jag får höra det av köpare.
 
Så tack ni underbara köpare, läsare, följare och gillare - utan er så vore jag ingen. 
Ni får gärna sprida och tipsa om boken över hela Sverige - jag vill nå ut till hela Sverige. Vi kan göra det tillsammans. Ta gärna kort på boken och se till så att människor läser. 
Använd gärna: 
 
Jag har fått höra att flera tycker att Alla borde läsa. Ämnet i min bok är ju så mycket enligt mig. Bara det att ha två pappor till att vara/bli övergiven och rädd men samtidigt att veta att man är älskad. Sårbarhet, kärlek och Svaghetens Styrka. Medberoende och anhörig. Barn/vuxen. Lättläst och STARKT berörande.
 
Bor ni i Stockholms området så får ni ta er till ICA Maxi Haninge, fredagen den 3:e Juni mellan kl 14-19
 
Puss!
 

Frikraft's Kennel kanske får sommarvalpar

HejHej!
Uppfödare Frikraft här :)
Jag tänkte bara berätta (för alla som inte redan vet) att Frikraft's Change Of Glory - är nu parad (inavelsgrad 0,0%). Om allt går bra och om hon är dräktig så beräknas valparna födas 31 Juli, (+ - några dagar). 
Så om ni vill ha eller känner någon som vill köpa en superfin Dansk/Svensk Gårdshund valp, så hör av er.
Mer info: www.frikrafts.se
 
 
Nu över till författarinnan Frikraft :)
Kööööping - ni vet väl att jag kommer nu på torsdag till Big Inn Köpcenter. Boksignering mellan 14-19!
 
Ses då!

Det är iallafall - ett inlägg

Dags att blogga igen och låta hjärnan vara ute på kreativ vandring såhär lagom före kvälls middagen. Vi får se hur det går eftersom jag är rätt "tom i huvudet". Även om det är fullt jämt där uppe, så blev det helt svart då jag satt mig här. 
 
Alltså jag vill blogga nu men jag kan inte komma på något så därför skriver jag allt som jag får till mig. Samtidigt som jag sitter här så lyssnar jag på musik, på något sätt så blir det lättare att koncentera sig (för mig) - hålla ett fokus typ. Fast just nu så funkar inte ens det.
 
Det är typ min ADHD som vill skriva medan jag vägrar. Ja, för alla er "nya läsare" (som jag hoppas har fått) Så brukar jag säga att jag är ett "Kinderägg". 3 överaskningar i 1. Fast jag har 4 :) 
  1. ADHD- Moha
  2. Aspergers-Moha
  3. CP-Moha
  4. "Bara Moha"
För mig så är det ett bra verktyg och säga vem som är aktiv just nu och oftast så blir det lättare.
 
Ni glömmer inte att jag finns på Instagram. @frikraften - heter jag där.
Är uppfödare:                                            www.frikrafts.se
 
 
Just ja... Om en vecka så är jag tillbaks till den stad som allt började. Min födelseort - KÖPING!
26/5, KL. 14-19, Big Inn Köpcenter - Välkomna Dit och köp dig en bok vettja!