Haft påskledigt

Hej!
Det var otroligt länge sedan som jag blogga (om jag minns rätt) - här rullar tiden på. Haft påskledigt, säger vi.

Snart dags för min premiär på boksigneringen (på fredag i Arboga), känns pirrigt fast roligt.
Nu har jag ju en ytterligare signering inplanerad, 4 maj så befinner jag mig i Skåneland. ICA Maxi Kristianstad, mellan 14-19 (samma tid som Arboga)På gång - Dröm blir verklighet

Ytterligare två butiker har hört av sig om boksignering. Denna gång är det ICA Maxi Kristianstad och ICA Maxi Örebro (Eurostop) - det är också super roligt eftersom jag också har bekanta i dessa städer. Det är även mina gamla skolstäder. Så håll utkik på Facebook och här så inte ni missar tillfället. Gå in o "gilla" min författarsida på Facebook, https://www.facebook.com/mohafrikraft/
 
Jag har liksom inte fattat hur STORT detta är, med allt - boken, signeringar m.m. Det känns som om jag lever i en drömvärd. Jag har ju drömt om detta i evigheter. 
 

Min första boksignering blir i Arboga

Nu är det äntligen klart att min första boksignering blir i Arboga - det är med glädje och tacksamhet att det blev just Arboga eftersom att jag kommer därifrån. Fredagen den 1:a April mellan kl 14-19, så kommer jag att befinna mig hos Coop Konsum, Ahllöfsgatan 18-20.
 
Jag måste erkänna att det känns lite pirrigt eftersom att det lär komma bekanta till mig och prata. Återigen så kommer jag att få öva på min sociala sida. Men det ska bli super kul. Hoppas att det kommer mycket människor, så att pennan får jobba hårt. 
 
Det lär bli mer signeringar eftersom då jag jobbar på att ta kontakt med olika ställen. Ju fler som känner till mig och min bok, desto större chans att mitt mål slår in - att vara en förebild för alla människor. 
 
 
Hoppas att alla ni får en skön söndagskväll och en toppen start på nästa vecka!
All kärlek!