Ett halv år och jag är Så nöjd

På nyårsafton 2015 så tog jag mitt livs bästa val. Då beslöt jag mig att vara nykter under hela 2016. Det har nu gått ett halv år och jag är så nöjd över valet. Jag vill ju dels vara en förebild för mänskligheten och med tanke på vissa delar av min bok så tyckte jag att valet passade bra. Jag har också sett "den mörka sanningen" - är ju anhörig till missbrukare, och varit i ett djupt medberoende. (Jag tror att jag håller mig nykter nu och för all framtid)
 

En hälsning från uppfödare Frikraft

Nu är jag 99% säker på att min uppföding - Frikraft's Kennel ska ha valpar. Frikraft's Change Of Glory är dräktig. Hon har växt mer och mer för varje dag som går. Aptiten är tillbaka :) Nu är det bara att växa mer och mer. Jag hoppas att det inte är bara skendräktighet nu.. (Sen vill jag ha många fina valpar) 
 
- Jag föder upp Dansk/Svensk Gårdshund (för alla som har missat) Mer info, www.frikrafts.se
 
 
 

Alkohol förbjudas vid barns närvaro

Jag har nu varit på en liten tripp till Göteborg (kom hem igår). Har haft det regnigt, så jag kan nästan säga att jag var på Pisseberg istället för Liseberg. Så jäkla typiskt - det var samma förra året. Men men, "svensk sommar" har väl alla hört talas om. Fast det var ändå roligt :)
 
Ja, imorgon är det midsommar - sen är sommar'n över :)
 
Några tänkvärda ord från botten av mitt hjärta
"Skickar styrka till alla barn och anhöriga till missbrukare/alkoholister som lider i tystnad under morgondagens timmar.

Rädda för hot, ilska, förnekelse m.m.

Enligt mig så borde alkohol förbjudas vid barns närvaro!"

- Jag är själv anhörig och har sett "den mörka baksidan" - som så många döljer i rädsla. 

 

Så jag ber er, Drick helst inte alkohol i barns sällskap, oavsett om du är beroende eller inte! - Barn känner

 

Kram