Kan nu avslöja

Hej!
För några månader sedan så fotade jag mig hos Tomas "Genusfotografen" Gunnarsson. Det var ett projekt som Wikimedia skapade för att visa på olikheter och att olika kroppar/människor finns.
Jag som brinner för olikheter och vill skapa ett nytt samhällssideal där ALLA kan vara modeller, blev utvald till detta. 
 
I veckan så var det Vernissage för detta projekt som heter "Normkritiska underklädes- och anatomifoton"
Så nu kan jag avslöja att jag är numer Rullstols/underklädesmodell, vilket jag tycker är jätteroligt.
Jag som är ca. 1,52cm, är sné i kroppen och har lite ofrivilliga rörelser.
 
Jag kommer att lägga ut adressen till bilderna senare, ni får jättegärna sprida detta vidare. Det är ett viktigt ämne. 
 
Här nedan kommer några av bilderna på mig! Bilderna är tagna av: Tomas "Genusfotografen" Gunnarsson.
 
 
 

Turkiet, valpar och löptik

Oj, nu var det evigheter sedan som jag bloggade. Som ni vet så har jag varit utomlands, denna gång åkte jag och mina assistenter till Turkiet. Ja, ni kan kalla mig galen som åker dit på sommarn - men jag mår bra av värme så att det var ca. +40grader gjorde mig inget..
 
Jag kom hem natten till måndag. Såklart hade jag längtat efter mina 6 fyrbenta älsklingar och mer efter min gravida fina. Visste att det var nära valpning MEN jag kunde inte tro att det skulle ta 24 timmar efter det jag kom hem. Så ja det blev nog 2dygn vaken. Men nu är dom är. Gloryas första kull, 5 starka valpar - en tik och fyra hanar.
 
Jag hade ju inte valt tema för kullen, vilket förvånade mig eftersom jag brinner för namn. Fast så fort de var ute så bestämde jag mig för Astrid Lindgren-kullen.
Ni anar inte HUR fina och söta de är..
 
Och dagen efter valparnas födelse så började min andra avelstik Aztariah löpa - så ja det blir valpar igen. Så fort hon höglöper så blir det parning!
 
Puss

Tar nu ett "Semster uppehåll"

Nu kommer jag att ta ett uppehåll från bloggandet, så att ni vet. Kommer åter vecka 29 (men då ska jag även ha valpar) Tror dock att jag kommer kunna blogga mellan varven. Under tiden så kommer jag att uppdatera min instagramkonto med bilder, så följ mig där. @Frikraften - heter jag där
I övrigt så har veckan varit bra, iallafall det jag minns. Fick en aktut tid hos Botox-läkaren, för att lugna ner min spastiska arm (på bilden ovanför). Det var verkligen skjysst av dem att ta mig, då jag hade kraftiga svårigheter att sova p.g.a. kramper m.m. i fingrarna. Men nu är det så behagligt :)
 
 
Liten har blivit stor också i veckan! Min yngsta hund Frikraft's Change Of Glory blev 2år i torsdags. 
Såhär skrev jag om henne på hennes födelsedag:
 
"Idag(torsdags 7/7) blir min yngsta hund 2 år! Tänk vilken gåva jag har som fått lära känna dig och forma dig till den bästa. Nu ska du även bli mamma, tänk att du har blivit så gammal"
 
 
Nu tackar jag för mig och hoppas att ni får det jättebra! Kom ihåg @Frikraften - på instagram
 
Kram