"Bok projekt dag"

Idag kör jag en sånhär "Bok projekt dag" - det innebär att jag tillsammans med min projektledare fångar alla lösa trådar och får ett humm på vad vi ska göra. Det har vart mycket fokus på att hitta sponsorer som kan tänka sig bidra med något "prov ex" till sånna här Goodiebags. Jag tänkte ha dessa till min privata release för gästerna som kommer.
 
 
Fick även lite presenter som jag blev enormt glad över. En kaffemugg och en bag med bokomslaget på och mitt egna citat "Svaghetens Styrka Frikraft" samt en bild på mig. Har även fått vykort med bokomslaget så vart jag än går i huset så påminns jag av mitt fantastiska bokomslag som jag har skapat själv.  :)
(Bilden på kaffemuggen så är min ena katt Albin med lite)
 
 
Förresten, igår så fick jag en väldigt intressant kommentar. Såhär löd kommentaren:
Det verkar vara när jag träder fram med mig och att jag har ADHD, Aspergers och en CP-skada, så blir människor rädda och så får jag oftast höra typ detta och liknade citat. Jag blir såklart sårad och less på människors värderingar ibland. Samtidigt så blir jag SÅ peppad att visa världen ett ny tänkande som jag tror gynnar alla levande varelser på moder jord. Det är dags! Vi är alla skapta med olika kvalitéer och Alla är vi bäst - om vi bara accepterar varandras olikheter. Jag tror på olikheter, viljan att skapa ett nytt samhällsideal blir bara större och större - är du/ni med mig?
 
Må gott!
Kram
 
 
 
 
 

Ny spännande erfarenhet

Hej!
Eftersom mitt internet är kaputt, alltså stendött - så får jag blogga från mobiltelefonen. Jag har gjort det förut men jag är inte så haj på det.
Jag hoppas att ni läsare kan läsa ändå och att det inte ser grötigt ut. :)

Vad kan jag berätta sen sist. Huvudet är fullt och jorden snurrar på, känns det som. Mer kan jag inte säga, väntar på att fler anmälningar ska komma in till min privata release. Ooo det kan jag berätta, jag har ju även bjudit en del svenska kändisar och jag hoppas innerligt att de kommer. Vore kul att möta sina framtida "kollegor", hihi.

Min bok är ju ett aktuellt ämne och jag ser framemot att sprida ut den till samhället och världen.

Att blogga från mobilen var svårt men ganska kul. :)
Puss 
 /Moha

This is my year, let my dreams come true!

Planering av bokreleasen går frammåt - både den öppna och den privata. Ser mer och mer fram emot dom. Jag är som ett litet barn som väntar på jultomten på julafton. Kan tänka mig att jag kommer att ha liknande känslor som en brud som gifter sig - på bokreleasen. Alla blickar på mig, jag i centrum. Jag kommer att älska varje sekund. 
 
Förutom just själva planering av bokreleasen så kontaktar jag media och journalister - jag brinner för detta och ler varje dag. Jag bara älskar denna tid. Att få chans att visa mina kvalitéer, mina stykor, min bok - att få visa vem jag är. Det är Woeeew-känsla om något. 
 
This is my year, let my dreams come true!

This is my year, let my dreams come true!
Puss till alla ni som finns och följer med på min resa