Jag blev accepterad av denna lilla tjej som är full av kärlek

Jag måste bara få dela med mig av något helt magiskt. Tidigare idag besökte jag min vän Petra och hennes dotter Isabella, som är drygt en månad. Jag måste helt ärligt säga att jag ÄLSKAR barn och deras sanna kärlek. Visst jag har varit avis på Petra som har barn och jag som inte har fått chansen att bli mamma, men allt försvann när jag fick chans att hålla i Isabella. Men drömmen att bli mamma är kvar
 
Det bästa av allt var att hon somnade i min famn - jag blev accepterad av denna lilla tjej som är full av kärlek. Jag passade även på att heala henne eftersom jag har en högre förmåga att "känna in" människor.
 
Tack för att jag fick chansen, jag hoppas att det blir fler tillfällen och att jag får vara en del i erat liv.
 
Läs Petras blogg: http://petraanjou.vimedbarn.se
 
 
 
All kärlek
  

Nervositeten - min största utmaning

Ska jag vara ärlig så blir jag nervös av tanken att det snart är dags för min bokrelease. Nervös för att det kommer människor och jag är ju inte så bra på att vara social. Ser detta som en utmaning och en chans på att utvecklas. Människor kommer dit (förhoppningsvis) och de gör det för MIN skull. Så ja, jag ska njuta av livet på releasedagen och försöka glömma att det är jobbigt att prata inför och med människor. På något sätt så bör jag vänja mig för jag vill ju vara en offentlig person. 
 
 
Sedan så vill jag tipsa om min instagram, där jag lägger ut bilder nästan dagligen på mitt liv. Jag heter Frikraften - där. Följ mig gärna
 
 
Du missar väl inte min författarsida och Kennelsida på Facebook. Sök på Moha Frikraft och Frikraft's Kennel - på facebook. Alltid värt att "gilla"
 
Kram så länge!

MadeByFrikraft

Ooooooj, nu var det länge sedan som jag bloggade. Jag skäms! Meeen, den som väntar på något väntar...... :)
 
Det är väldigt mycket fokus på valparna i Frikraft's ABBA-kull, alla valpar åker troligtvis i helgen. Hur ska det gå, jag som har separationsångest men jag vet att valparna kommer att få det bra :)
 
Som ni säkert märkt så tycker jag om att vara kreativ och jag som redan har så lite att göra *blinkblink*. Jag har påbörjat ett Syprojekt tillsammans med en av mina personliga assistenter. Så snart kommer ni kunna beställa kläder från mig. MadeByFrikraft, är troligtvis loggan på allt som jag skapar. 
 
Idag fredag så var vi på symässan men det var överbefolkat så vi var bara där en kortis och köpte tyg. Min ADHD tycker inte om folk eftersom att jag snappar upp allas energier. Det gör mig helt utmattad och jag bör "ladda batteriet" till release dagen där jag hoppas att människor kommer och minglar, träffar mig och köper min bok.
 
Tänk att det bara är TVÅ veckor kvar (imorgon) sen så är det release. SOM jag längtar. 
 
Gå gärna in på Facebook och gilla min författarsida: https://www.facebook.com/mohafrikraft/?ref=bookmarks
 
Nej, men nu börjar myskvällen :)
Ha det fint och Må gott!