Turné mat

Jag tycker att det är super roligt att vara runt om i Sverige och träffa nytt folk. Det liksom bubblar inom mig, ungefär liknade känsla som när jag är framför kameran. Sen kommer vi till matvanor och turnéliv - det är en punkt som ligger lång ner.
 
Alltså jag brukar äta väldigt bra "hemma", håller mig till rutiner och tider som fungerar för mig. När jag däremot åker på mina turnéer så brukar det bli slarv och åter slarv. Som godis, fetmat och gluten. Detta märks på mitt humör och mitt välmående. 
 
Jag får ont i leder och i kroppen - känner mig hungrig hela tiden. Jag får också munblåsor (dom smittar inte). Min kropp skriker NEJ! 
 
Har en väldigt bra kropp som talar om när något är fel, så jag är nöjd. Jag vet ju om att jag inte borde äta slarvmat, mår bättre av ren mat - jag vet ju det. Likaså min hjärnstress mår ju mycket sämre av socker och gluten. 
 
 

Kommentera här: