Lite av mitt 2016

Nu är det sista dagen på detta fantastiska år och jag kommer att minnas året som ett händelserikt år. En hel del har varit väldigt bra och andra delar har varit jobbiga. Mitt liv har varit perfekt men också väldigt tufft. Många människor som har blivit en trygghet och betytt väldigt mycket för mig, har försvunnit ur mitt liv. Detta har gjort att jag har lärt mig att vara stark i mig själv.  Jag vet att jag har dolda handikapp (som ADHD och Autism) och att jag har svårigheter med kommunikationen - att jag kanske inte pratar som majoriteten. Det gör givetvis ont att inte ha fått visa vem jag är "PÅ RIKTIGT". 
Även om jag aldrig får chansen tillbaka så hoppas jag att ni har lärt er mycket. Denna livserafenhet har gjort så att idag skriver jag min andra bok. Med fokus på vad som sker bakom fasaden, att tydlig kommunikation blir otydligt m.m.
 
Sedan kom den stora dagen (5 mars 2016) då min bok Synlig fast osynlig – en dotters tankar om sina ”pappor”, kom ut till världen. Det var dels en magisk upplevelse men också en liten sorg då mina förväntingar inte stämde med verkligheten. Jag skrev denna bok som en självläkande process till mitt förflutna. Boken är också skriven med mycket kärlek och tacksamhet. Hoppas att alla köpare och läsare ser mitt budskap (Även om inte alla ser det).  
 
Också en rolig dag var plåtningen av ”normkritiska anatomi och underklädesbilder” med Genusfotografen. Jag har alltid älskat att stå framför kameran – Det som var ABSOLUT roligast var efter projektets vernissage, då mitt liv ändrades över en natt. Utan vetskap så ringde journalister från typ alla tidningar, mitt budskap om att föra fram olikheter och vi ska vara precis som vi är – syntes i tidningar ex. Aftonbladet Expressen och på internet. Jag blev utvald och fick chans att vara den förebild som jag alltid har velat vara. Sen får vi inte glömma Luciaplåtningen som också blev en stor publicitet. 
 
Sen så firar jag ett år som nykterist idag - och jag är Så glad över att jag tog mitt livsbeslut förra året.
 

Kommentera här: