Lite av mitt 2016

Nu är det sista dagen på detta fantastiska år och jag kommer att minnas året som ett händelserikt år. En hel del har varit väldigt bra och andra delar har varit jobbiga. Mitt liv har varit perfekt men också väldigt tufft. Många människor som har blivit en trygghet och betytt väldigt mycket för mig, har försvunnit ur mitt liv. Detta har gjort att jag har lärt mig att vara stark i mig själv.  Jag vet att jag har dolda handikapp (som ADHD och Autism) och att jag har svårigheter med kommunikationen - att jag kanske inte pratar som majoriteten. Det gör givetvis ont att inte ha fått visa vem jag är "PÅ RIKTIGT". 
Även om jag aldrig får chansen tillbaka så hoppas jag att ni har lärt er mycket. Denna livserafenhet har gjort så att idag skriver jag min andra bok. Med fokus på vad som sker bakom fasaden, att tydlig kommunikation blir otydligt m.m.
 
Sedan kom den stora dagen (5 mars 2016) då min bok Synlig fast osynlig – en dotters tankar om sina ”pappor”, kom ut till världen. Det var dels en magisk upplevelse men också en liten sorg då mina förväntingar inte stämde med verkligheten. Jag skrev denna bok som en självläkande process till mitt förflutna. Boken är också skriven med mycket kärlek och tacksamhet. Hoppas att alla köpare och läsare ser mitt budskap (Även om inte alla ser det).  
 
Också en rolig dag var plåtningen av ”normkritiska anatomi och underklädesbilder” med Genusfotografen. Jag har alltid älskat att stå framför kameran – Det som var ABSOLUT roligast var efter projektets vernissage, då mitt liv ändrades över en natt. Utan vetskap så ringde journalister från typ alla tidningar, mitt budskap om att föra fram olikheter och vi ska vara precis som vi är – syntes i tidningar ex. Aftonbladet Expressen och på internet. Jag blev utvald och fick chans att vara den förebild som jag alltid har velat vara. Sen får vi inte glömma Luciaplåtningen som också blev en stor publicitet. 
 
Sen så firar jag ett år som nykterist idag - och jag är Så glad över att jag tog mitt livsbeslut förra året.
 

Tomten är far till alla barnen gånger 2

Julafton har varit faktiskt bra, lite annorlunda blev det. Eller ja, det blev som på den goda tiden när jag var barn. Samlades vi alla i min släkt (på mammas sida) hos mormor och morfar i Arboga. Så dit for jag i år, det var trevligt. Brukar gemföra oss med filmen "Tomten är far till alla barnen" - för det jag kommer ihåg från förr var att det var en familjefest på julafton. Vad vet jag idag, det var iallafall trevligt och god mat.
 
Det blev hemresa efter Kalle Anka och en lugn kväll här hemma. Tomten kom, han hittade hit :) Kollade på den riktiga "Tomten är far till alla barnen" och log för mig själv.
 
Bjuder på en bild på min mormor och jag :)
 
 

Kanske det sista blogginlägget innan jul

Detta kanske blir det sista blogginlägget innan jul, vem vet vad jag hittar på. Är ganska aktiv på min Instagram, där jag nu har börjat med att lägga ut videos på mig själv. Tänkte försöka göra det enda fram till nyår. Som en gåva till alla er. Så följ mig: @frikraften 
 
Om det är någon vilsen själ som inte har köpt någon julklapp än och befinner er i Stockholms området - så kom förbi ICA Maxi Haninge (med H) imorgon torsdag (22/12) mellan kl 10-14 
Signerar min bok då.