Välkomna, tack och lite om mig själv

Hej på er!
 
Först vill jag börja med att hälsa er alla nya läsare välkomna till min värld. Det glädjer mig att få dela med mig av min vardag till er.
Jag vill också passa på att säga Tack, tack, Tack - för alla positiva kommentarer. Som ni säkert har läst så vill jag vara en förebild för HELA mänskligheten och dela med mig av mig själv. 
 
Dom senaste dagarna så har jag levt i en bubbla och jag förstår inte vad som riktigt har hänt. Det är bara roligt och jag är överlycklig. 
Jag är bara mig själv, öppen, ärligt och en hel del kärlek. Min resa har varit upp och ner - det är inte alltid lätt att leva med en funktionsvariation med personliga assistenter men jag är jag och mitt liv ser ut såhär.
Ni som är nya vet inte heller att jag har skrivit en bok. Synlig fast osynlig - en dotters tankar om sina "pappor" - heter den. 
 
Ja just, jag skulle dela länken till WIKIMEDIA'S projekt: https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Photographs_by_Genusfotografen
 
Ni får ha en bra kväll och tack för eran tid!
 
Kram

Kommentarer:

1 Anonym:

Hej! Jag har blandade känslor inför bilderna av dig. Först tyckte jag det var så himla coolt, så sökte vidare på ditt namn och hamnade på din instagram och blogg - det var där och då jag sedan blev skeptisk. För vart är alla dina tatueringar på bilderna som är tagna av genusfotografen? Det är ju också en del av dig och jag tycker det är fel att redigera bort dem - för hur mycket annat är då redigerat på korten?

Svar: Tack för dina ord och för din undran.

Till projektet hade Wikimedia som krav att modellerna inte skulle ha några tatueringar eller att de senare skulle retuscheras bort. Det handlar om att bilderna ska kunna användas var som helst i hela världen och att tatueringar skulle vara ett kulturellt hinder för det. Plus att varje tatuerare har upphovsrätt på sina tatueringar, och då skulle projektet behöva kontakta varje enskild tatuerare för att få ett tillstånd.
Vill du ha mer detaljerade svar så kan du kontakta Wikimedia genom att maila gladjonatan@outlook.com.

Sist kan du lägga till något som...

PS: Jag är tacksam över att jag blev utvald och jan förmedla mitt budskap. Inget annat är retuscherat.. Jag är mig själv...
frikraftenstext.blogg.se

2 Lars:

Suveränt! Bra gjort! Stå på dig - så att ingen annan gör det!

Kram,
Lars, 37

3 Per:

Du är en störtskön tjej !

Pluggar du något också på höskolan eller så, eller tycker du att det är för svårt för dig att koncentrera dig över böcker ?

Du kanske i första hand är en skaparsjäl ?

Kommentera här: