Livet blir aldrig som man tänkt sig

Att leva med Personlig Assistans är inte alltid "en dans på rosor". Det är alltid två eller fler liv att ta hänsyn till inkl. mitt eget. Oftast så flyter allt på men ibland så kan det vara piss. Jag vill ju kunna leva som jag vill men om alla mina assistenter är sjuka så stannar mitt liv upp. Såklart att assistenterna väljer sina liv före jobbet utan att tänka på vad som händer i mitt liv och om jag har något planerat som jag ska iväg på.
Jag vet att ingen vill mig illa utan att alla vill och försöker göra det bästa. Men det kan bli så fel.
 
Idag hade jag egentligen skola men hade sjuk personal, det sög verkligen och mitt liv stannade upp. Sista dagen liksom på aromaterapi-utbildningen och jag kunde inte närvara. Jag kan ju inte ha vem som helst heller, mina diagnoser gör så att jag mår bäst av min personal. Är trött på att säga att jag är van - Men jag ÄR van!
Livet som beroende av andra människor är inte lätt som sagt. Jag försöker verkligen ha ett smile på läpparna medan innerst inne så vill jag bara - @${${$€£#
 
 
 
Må gott! Kram
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Det är inte helt lätt arbete i heller att arbeta som personlig assistent 😊 man förväntas vara frisk på topp och 110% all in 😊 men om båda inser att man är inte mer än människa så brukar det lösa sig. Upplever nog många gånger att egentligen är inte frustrationen ämnad åt assistenterna utan frustrationen ligger i att vara beroende. Tråkigt dock att du missade utbildningen. Du får fundera ut en back up plan till sådana speciella tillfällen. Kram på dig!

2 livet:

Livet blir bra i slutändan. Allt har en mening. Troligen kommer att du missade sista kurstillfället att innebära att du kommer att lära dig ännu mer eller få andra kunskaper i slutändan. Kram / Per

Kommentera här: