Hösten kommer

Åh shit.. Jag kom nyss på att det är ju sista dagen på denna sommaren - sista augusti 2016. Imorgon blir det pälsmössa och vantar :) 
 
Hösten har absolut sin charm, även om jag föredrar sommaren och värmen (vilken värme?!?) 
Jag har ju en täljstenskamin och det finns inget mysigare än att sitta och se elden spraka. Alltid lite små läskigt att tända första brasan bara, att minnas hur liksom. 
Älskar ju även att tända ljus.
 
Nu passar vi på att minnas sommaren 2016 - gjorde du något speciellt? Dela gärna med dig :)
 
Puss & Kram

Fokus Fokus

Hej Hej!
 
Det har varit ganska full rulle här så därför har jag inte hunnit blogga på JÄTTElänge, jag vet. Men nu så fick jag en lucka. Just nu är det fokus på boksigneringar och valpar m.m. Det är verkligen jätteroligt att ha börjat signera igen och jag gör ju succé.
 
Igår var jag hos min "gamla" affär, ICA Maxi Lindhagen (Ja, jag har bott på kungsholmen) - O det gick ju superduper bra. Tack alla ni goa köpare av min bok - utan er så vore mitt liv tråkigt. 
 
Nästa helg är det dags för ICA Maxi Häggvik i Sollentuna utanför Stockholm. Lördag 3/9 kl 11-16
Vi ses där, hoppas jag! 
 
Snart är det även dags för Nordens största kulturevenemang, nämligen Bokmässan i Göteborg.
Givetvis så kommer jag vara på plats, Ni hittar mig, i monter E01:22
 
För er som undrar vad boken handlar om:

Boken handlar om Mohas uppväxt utan en biologisk pappa, som när hon fick kontakt med honom i vuxen ålder visade sig vara missbrukare.
Hon berättar också om sin ”andra pappa” som hon växte upp med, och hur han helt klippte av kontakten med henne när han och Mohas mamma separerade. Något som påverkat Moha starkt, då hon både saknade sin ”plastpappa” och samtidigt förlorade en ”plastsyster” – hans dotter som hon också växte upp med.

Boken är naket ärlig, känslosam, lättläst och starkt berörande. 

 

Turnén börjar i helgen

Imorgon så börjar min signeringsturné igen, det ska bli riktigt kul att träffa alla er där ute. Förhoppningsvis så köper ni ert boken också. Boken rekomenderas skarpt, inte bara för att jag har skrivit den utan den innehåller ett aktuellt och viktigt budskap. Det är så roligt att höra läsarnas synpunkt om boken och att många känner igen sig i mig.
 
Imorgon så är det Rimbo som gäller, utanför Norrtälje mellan kl 13-15 hos "Presentaffär'n i Rimbo". Kan även passa på för alla Stockholmare att nästa vecka (26/8) så signerar jag även på ICA Maxi Lindhagen mellan kl 14-19
 
Jag hoppas verkligen att just DU kommer förbi och säger -"Hej!"
 
Mina budskap ska spridas - bok, modell, kändis - men framförallt Moha Frikraft.
Jag är jag - helt enkelt