Ser mig som den jag är

Jag har i många år saknat att ha någon i kärlekslivet, som ser mig som den jag är.  Någon som vill dela sitt liv med mig, men jag har märkt att det är svårt i verkliga livet att få min dröm bli till verklighet.
 
Jag har märkt att människor dömer utan att ta reda på min verklighet. Det gör att jag inte har chans att visa vem jag är. Offtast blir det bara en träff och redan då så har det bildats en "osynlig låsning" som inte går att ändra på.
 
Jag har i många år, också sagt att jag vill vara och bli en ung mamma. Men åren har gått och med facit i hand så är det svårt att få till en dejt först (se ovan).
 
Jag då får höra är att "min tid också kommer" o.s.v. Jag vet att människor säger så av välmening men jag har tröttnat på det för det hjälper inte mig i samhället.
 
Det tar tid att lära känna en människa på djupet och ännu längre tid att lära känna mig.

Kommentarer:

1 Petra :

Fint skrivet ❤️ Hoppas att folk kan sluta dämma och se vilken fantastisk människa du är! Kram

Svar: Tack!Må gott
frikraftenstext.blogg.se

2 Ewa:

Människors fördomar är nog ett av de största hindren till att VÅGA lära känna varandra på djupet.
Att vara så vacker som du kan skapa en förväntan som är orimlig – och det är svårt att på en enda träff hinna skapa sig en bild av vem du ÄR.
Jag hoppas innerligt att du träffar en man som förstår vilken vacker juvel du är – vacker som MÄNNISKA också, inte bara utseendemässigt! – och som vågar bli din själsfrände och älskade.

Svar: Tack.. Det är ju synd att det är på det viset men tyvärr sanningen.Som du säger, det tar tid och på första träffen så hinner människor inte lära känna varandra på djupet (bara ytligt)
Ytliga människor finns det gott om, dom är inget för mig ändå..

Tack!
Må gott
frikraftenstext.blogg.se

Kommentera här: