Utställning + Adam Lambert = höjdar helg

Jag måste bara snabbt berätta om i helgen. Var ju med min ena hund Frikraft's (min uppfödning) Change Of Glory på utställning i Västerås. Det var hennes fjärde gång - Det gick super och jag är väldigt nöjd för min lilla pärla. Resultatet slutade med ett Excellent och ett CK (Champion Kvalité) :) :)
För alla som inte vet så är jag uppfödare av Dansk/Svensk Gårdshund - www.frikrafts.se
Gårdagens kväll så var jag och mkin personliga assistent på konsert. Jag tror mig att det var den snyggaste mannen på jordklotet. Adam Lambert. (Ni får googla) Hur jeda mig. Sjunga kan han också..
 
Ja det var från helgen - en super snabbt inlägg..
 
Puss!

Ser mig som den jag är

Jag har i många år saknat att ha någon i kärlekslivet, som ser mig som den jag är.  Någon som vill dela sitt liv med mig, men jag har märkt att det är svårt i verkliga livet att få min dröm bli till verklighet.
 
Jag har märkt att människor dömer utan att ta reda på min verklighet. Det gör att jag inte har chans att visa vem jag är. Offtast blir det bara en träff och redan då så har det bildats en "osynlig låsning" som inte går att ändra på.
 
Jag har i många år, också sagt att jag vill vara och bli en ung mamma. Men åren har gått och med facit i hand så är det svårt att få till en dejt först (se ovan).
 
Jag då får höra är att "min tid också kommer" o.s.v. Jag vet att människor säger så av välmening men jag har tröttnat på det för det hjälper inte mig i samhället.
 
Det tar tid att lära känna en människa på djupet och ännu längre tid att lära känna mig.