Insikt om livet

Jag gillar inte förändringar i livet och nu går jag in i en förändringsfas. Det bästa för mig ska skapas i en lugn överföringsfas.

Allt faller på plats och det kanske är därför som jag nu har huvudvärk och är illamående. Av erfarenhet så vet jag att jag förmodligen kommer tappa vikt. 

Det som nu skapas är min blivande trygghet. Även om det för stunden känns förjävligt och att förändringar är jobbiga. I slutändan kommer jag att hitta en balans av kraft och frid. 

Tack livet och mina diagnoser :)

Svaghetens styrka - Frikraft


49 sekunders lycka

Igår var det farsdag och idag fyller min far år. Min var är enligt mig en missbrukare så jag brukar inte höra av mig till honom.
 
Fick iallafall 49 sekunder med far i telefon och det var det värt. Eftersom att han jobbade så var han nykter. Jag vet inte när det var som jag hörde han nykter. O idag fick jag höra min fars "normala" stämma och han hann till o med skratta på dessa 49 sekunder. När hände det sist? Vet ej.
 
Det är den pappan jag saknar dagligen - en glad pappa med humor. 
 

Längtar till juletider (förhoppningsvis)

God Kväll kära läsare!
 
Jag har aldrig längtat såhär mycket till min födelsedag samt till julafton, som jag gör nu. För min lilla lillskita Glorya ska förmodligen bli avelsgodkänd den 13:e december (min födelsedag). Samt att hennes moder Aztariah ska förhoppningsvis få lite valpar runt jul. Ja, nu pratar jag hund - om någon undrar. 
 
Jag har funderat länge på ett tema just på denna kull. ABBA-tema. O jag har nog aldrig hört så många ABBA låtar någonsin som jag gjort denna vecka.. (Alltså det är en vecka sedan Aztariah blev parad) 
 
Alltså jag får till mig så många budskap från alla håll. Må hända att jag är andlig samt att jag har ADHD så jag snappar upp varenda energi, speciellt nu - verkar det som.. 
 
 
Dä va dä, dä :) Som jag hade i huvudet denna gång. Nu är klocka 23 och jag ska sova. Rutiner är viktigt iallafall för Asperger-hjärnan.
 
Sov gött!