Landat i Sverige men full fart ändå

Kom hem från Egypten för några dagar sedan och har nu landat här hemma i Sverige :)
Resan var bra och annorlunda. Mina resor brukar vara tysta och lugna, märker att jag inte är så social av mig. Vill helst ha lugn och ro omkring mig. Men det var skönt att ligga i solstolen och ta ett dopp lite då och då.
 
Maten var okej och trevlig personal på hotellet, (dock lite översociala). Konstigt nog så hade de Eurovision på tv, så jag låg och kolla på det men somna innan resultatet. Sverige vann så nu måste jag ta mig och skriva en schlagerlåt. Ingen missa väl att Polens bidrag var en tjej i rullstol, så nu jävlar är det min tur tänkte jag. Ett steg i rätt riktning iallafall, vilket är positivt. 
 
Just nu så är jag ny hemkommen från Nacka där jag BPH-testa min ena hund Aztariah. BPH är ett beteendetest för att se hundens mentalitet och beteende. Det gick över förväntan och Aztariah är en mycket trygg hund. 
Skall dit igen i September med min valp och göra ett BPH-test med henne också. 
 
Ingen rast och ingen ro i mitt liv. Om en vecka är det utställning i Norrköping också, där jag ska ställa två av mina hundar. 
 
Nu ska jag ta en kväll här och bara gosa med mina djur!
 
Tjolahopp och Kram

Mot paradis och sol

Ville bara tala om att jag åker på semester imorgon och det är inte en dag för sent med tanke på det svenska "piss" (enligt mig) :P vädret 
Vem vet, jag kanske lägger upp några bilder här.
 
Mina närmaste dagar kommer innebära sol, bad och halvnakna (förhoppningsvis) killar :) Men en hel del träning, det är ett måste för mig så jag kan unna mig pommes till middag, åtminnstonde två kvällar. 
 
Ahja, men vi höres!
Puss och Kram

Helgens debut i Rallylydnad

Första Rallylydnadstävling som var ihelgen i Tierp gick super.Strålande väder och jag hade ett leende på läpparna hela dagen.
72 poäng av 100 första tävlingen. Andra tävlingen gick bättre, 93 poäng av 100, en fjärde placering samt "domarens val". Så stolt över min Frikraft's Change Of Glory som bara är 10månader och från min uppfödning.
Förtydligande av poäng: Alt över 70 = godkänd! Och det krävs 3 godkända tävlingar (minst 70 poäng/gång) för att gå upp till andra nivån.
Det finns fyra nivåer: Nybörjarklass, Fortsättningsklass, Avancerad klass och Mästarklass.
(Glorya och jag körde Nybörjarklass)
 
 
Kram & Kärlek