Det blev julbäbisar

Min ena hund Aztariah har äntligen fått sin tredje valpkull och Frikraft's Kennel (min uppfödning) har fått sin femte kull :)
Det var alltså på julafton som det börja lite smått med öppningsstadiet och Aztariah började flämta allt mer och mer - men ingenting hände. Såhär i efterhand så kan jag tänka att Aztariah "höll sig", jag hade ju besök på julafton och en liten stund på juldagen. 
 
Typ ca. en timme, typ kl 14.00, efter besöket hade lämnat huset så kom det en liten tik valp, lyckan var enorm samtidigt som mina ögon gick i kors. Jag hade varit uppe till kl 04 den natten, i tron på att valparna skulle komma.
 
Det blev alltså totalt fyra valpar, varav en tik. Hanarna finns fortfarande tillgängliga men tiken är bokad.
Vid intresse, www.frikrafts.se 
 
Må gott!
 
/Frikraften

En liten skymtning av min kommande bok

Halloj!
 
Ni ska nu få ett smakprov på hur mitt omslag på min kommande bok Synlig fast osynlig - En dotters tankar om sina "pappor" ser ut. Det ska bli så roligt att höra vad ni tycker om den när den har kommit. Visst säger titeln mycket?
I boken skriver jag bl.a. om mina tankar om hur det var att växa upp med en plastpappa som sedan bröt all kontakt med mig och hur det var att i vuxen ålder få kontakt med min biologiska pappa som visade sig vara missbrukare.
 
 
 

Tänk va' lite aktivering kan bidra till glädje

Jag verkar ha någon obalans i kropp,själ och hjärnkapaciteten som jag inte kan greppa. Ibland känns det som om jag bara blir yr och illamående, jag kan inte säga vad det är riktigt.
 
Jag kan vara glad ena stunden men sekunden efter så vill jag bara gråta (vilket jag hatar) men ibland väller hinken över och tårarna bara kommer. 
 
Idag var det en intensiv dag för min hjärna så det var RIKTIGT skönt att ha ett träningspass i slutet av dagen. Jag kände kraften och livslusten komma tillbaka. Allting blev ljust och jag kände mig befriad på något sätt.
 
I love that feeling - the feeling of power and healing !
 
 
Kram på er alla!
Kärlek till er alla!