Hjärnan

Jaha, då har bloggar minnet sviktat igen :) Jag som tar mina Rosmarin eteriskolja som skall motverka alzheimers :P
Nu tänker du, "vad håller hon Frikraften på med?" - Eller? Fast jag är ju inte tankeläsare, så nu släpper vi detta och fokuserar på hjärnans verksamhet. Vår hjärna är ett bra hjälpmedel och där stoppar jag. Jag låter dig tänka istället, bra va? 
 
Nu börjar jag tänka, "vad håller jag på med, varför skriver jag om hjärnan?" Jag söker svaret innom mig, vet du svaret? Alla svar är rätt och din åsikt är lika bra som min. 
 
Go natt!
 
Kärlek
/Frikraften
 
 
 

Till ett minne av Zambo

Ooooooj, nu var det länge sen som jag skrev här. Men det har varit en sorgsen tid i mitt liv så det är väl lite därför som inget inlägg kommit.
 
Min katt Zambo hittade jag död den 10/9-2014, det var en stor chock eftersom att han verkade pigg. Det är fortfarande en stor chock som finns i botten av mitt hjärta och en massa tankar i hjärnkontoret.
 
Men jag vet att han nu är återförenad med sin bror Zeke. De leker och busar så som de alltid gjort. 
 
 
 
 
Zambo har alltid varit "dumdristig" och lättlurad samtidigt så var han världens tillgivnaste katt - kom på inkallning, gillade att vara i ansiktet m.m. m.m. 
 
 
 

Kort inlägg om typ inget!

Vad ska jag skriva om idag. Tänka sig att jag kommer alltid på att jag ska blogga såhär sent på dygnet, är jag en upptagen kvinna eller glömmer jag bara bort min blogg. Nej, det är dags att skapa rutiner tycker iallafall jag. Rutin, rutin - det är bra :)
 
Ska jag kanske skriva min livshistoria - Ja, vem vet när lusten faller in kan allt bli nedskrivet. Skriva en bok kanske om hur jag upplevt allt, en typ blogg bok.. Nä, bok ska vara en bok. :) En kokbok håller jag ju på med - jag är ju utbildad kostrådgivare. 
 
Apprå på mat - jag bakade äppelpaj med mina gårdsäpplen idag. Jag älskar ju vaniljsås!
 
Puss !