Träna lite hund

Har fått frågan om jag vill ställa upp på en visning av Dansk/Svenska Gårdshundar på "Stora Stockholm" i december. Ni som inte vet vad det är så har jag hört att det är en av nordens största hundmässa med över 3000hundar på besök per dag. Så det tacka jag ju inte nej till direkt. Se bara hur min ADHD är då, jag tar ju upp vart ända litet ljud.
 
Så det är väl dags att börja träna min blivande Rallyhund Aztariah <3 
 
Puss!
 

En dryck som förändrar människors personlighet

Jag vill se dina kvalitéer och jag vill förstå
Gång efter gång så lägger du locket på
Stänger dig omedvetet inåt och blir en annan person
 
Nä, det var inte tid att blogga nu. Jag vill inte "trycka fram" något som inte vill komma. Ville ju helst blogga om att en del personer väljer saker i sina liv och varför? Varför välja en dryck som förändrar människors personlighet. Jag ville blogga om missbrukarbetéenden helt enkelt. Min far har det enligt mig och ihelgen så valde han sin öl istället för mig. Jag vet att han ofta gör det enligt mig, men likt förbannat så "går jag på" - hans lögner. Vill ju helst se hans kvalitéer - men jag kan inte det längre..
 
Tack för mig!
/Moha

En CP, Asperger Syndrom & ADHD tjej

Jag har under en längre period gått på Neuropsykologisk utredning och idag var det äntligen klar. Jag har alltid vetat att jag troligtvis har någon form av "osynligt" handikapp så därför är det extra skönt att få facit i hand och det fick jag idag. Inte nog med att jag har en CP-skada, jag har även Asperger Syndrom & ADHD. 
 
Det var verkligen en lättnad och jag är så stolt över mina funktionsförmågor - vet att samhället säger "funktionshinder" men jag ser det mer som en tillgång och som en styrka. Jag kommer alltid vara jag ändå. 
 
Jag tror att det blir lättare och lättare för omvärlden att förstå mig mer, nu när jag fått dessa underbara diagnoser - vilket egentligen är fel. 
 
Kram på er!