Härligt med spontan Kreativitet

Dagens kväll innebar Kreativitet & Skapande för mig, och dagen till ära så var jag spontan - brukar inte gilla att vara spontan eftersom det brukar ta mycket energi från mig. Men idag på eftermiddan så kom jag på att jag ville bygga min egna Hundhus. Mina hundar har ju fått en hundhage så nu behövs det ett hundhus - tyckte jag.. Så vi åkte till byggaffären - skitbra service - Köpte trälim, en såg och långa spikar.
 
Sen var det bara att börja bygg byggeli bygg bygga :)! Fram med hammare och stöd. Börja planera UTAN ritning - DET ska ju gå snabbt.. ;) Lyckades såga 4 hörn (med stöttning) o sen spika fast den såkallade väggen..  När det kom till att lima ihop väggen - ville ju ha ojämna träklossar - så fäster inte limmet :/  Haha! Men inte sura jag utan spikade fast 2 nya ojämna träklossar..
 
Fortsättning Följer imorgon eller på fredag....
 
/Byggmästarn Frikraft
 

Allt faller på plats!

Rubriken säger en hel del må jag säga... Allt verkar falla på plats så som badrum/SPA:et - det blev klart typ förra helgen.. Hundhage pojkarna kom på plats idag och vips så har jag en hundhage.. O så var det bara poolen kvar, men den blir färdig i veckan.. Yihoo..
 
Trädgården börjar ta form och grönskan är grön o fin.. :) Mitt liv rullar på och jag mår bra.. Yihoo.. Har döpt min kåk till Paradis Frikraft's - för det är liksom PARADISE här.. <3 And me love it <3
 
Yihoo, yihoo, YIHOO!!