Tanke om nöjesparker med alkoholförsäljning

Igår var jag till nöjes/djurparken Furuvik, en park till för framförallt barn (men också för vuxna). La märke till en ganska viktig sak enligt mig. Det var att de sålde alkohol, det förstår jag inte men ändå så förstår jag. Min tanke flög iväg - ni ska följa med min tanke (som kom igår)
 
Tanken: En familj bestående av en mamma, en pappa och ett glatt barn. Mamman är alkoholist, pappan är medberoende och barnet är spänd, hoppfull men samtidigt lite rädd ang. mamman. De skall ha en jättemysig dag, men så ser barnet från karusellen att mamma kollar in på restaurangen (där de ska äta) - hur människor sätter med vinglas, ölglass m.m. Barnet är panik inombords för hon/han vet hur mamma är och att mamma blir aggresiv, hotfull m.m.. 
Givetvis så går de dit efter karusellåket. Barnet skakar och kryper intill mamman som är inriktad och sugen på iallafall ett glas (som blir två, tre, fyra m.m.) Pappan frågar emot, men får bara agg tillbaks. Han blir tyst och låter mamman hålla på, han älskar ju henne. O vips på några sekunder så har dagens förstörts.
 
Detta händer i verkligheten också. Inte för mig, men sänder en tanke till de barn som lever så dag ut och dag in. Som inte kan/vill gå på nöjesparker p.g.a. alkoholförsäljningen. För de vet konsekvenserna. 
 

Kram till er!

Har världens finaste Aztah

Var på min 2:a hundutställning i söndags och ställde ut min lilla Aztariah "Aztah" - hon var så duktig (jag med för den delen)  :)
Under 3veckors tid har vi övat och övat dagligen på vad en utställning går ut på. O det visade sig hjälpa. Lillfisan vart Excellent och jag vart Stolt! <3
 
Inte nog med detta så upptäckte jag att hon löper - Ha, det passar ju utmärkt. Varför ställde jag på Aztah? Jo, för att hon ska kunna paras :) Och vad behövs att hon ska paras? JOOO, att ho löper :) :) :)
Yihooooo!
 
Så ja, hon ska paras om ca 3veckor (vare sig hon vill eller inte) O jag blir MORMOR "host 3:e gången"  i october. Är mer än lycklig!
 
Puss och Hej !!!
 
(Wow, jag kunde ladda upp en bild - Give me five)
 

Underbart att leva

Igår var jag vid havet och idag var jag i Stockholms stad + Rånäs slott.. Kontraster!? Mjo, men så skall livet vara :)
 
Det va' allt för mig! Näää, kojja baaaaja!
 
Livet är på min sida nu kan jag lungt påstå - magisk känsla har jag till allt och jag börjar våga allt mer o mer. Ta för mig av livet. Så jäkla underbart. Från att vara djupt i ett medmissbruk till att vara mig själv igen. Toppen! Märker att jag får till mig allt just nu och jag bara ler..
 
Det är Underbart att leva!
Kram